Θέσεις βάθρου για την ποδηλατική μας ομάδα


28 May 2013, 9:45 a.m. kifinescom

Με εκκίνηση την Ακρούντα και τερματισμό την Διερώνα, διοργανώθηκε ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης στα πλαίσια του Κυπέλλου Κύπρου, την Κυριακή 19 Μαΐου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, που διαρκεί περίπου 30 λεπτά, θεωρείται από τους δυσκολότερους, αφού ο αθλητής βρίσκεται σε υψηλή ένταση, χωρίς να έχει καθόλου σημεία ξεκούρασης, με ανηφορική διαδρομή και κλίσεις που αγγίζουν 16%.

Ο elite αθλητής της ομάδας μας, Μάριος Αθανασιάδης, μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τους αγώνες ΑΜΚΕ (Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης), τερμάτισε στην 2η θέση με χρόνο 26:30. «Η υψηλή θερμοκρασία πρόσθεσε στον βαθμό δυσκολίας και έκανε την κάθε προσπάθεια δυσκολότερη», ανάφερε η Αντρια Χριστόφορου που τερμάτισε στην πρώτη θέση, προσθέτοντας: «Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένη για το Λουξεμβούργο και την συμμέτοχη μου στους ΑΜΚΕ».

Με θέσεις βάθρου ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας μας. Η ‘Ελενα Πέτροβα, κατηγορίας γυναικών, πήρε τη δεύτερη θέση και χρόνο 29:32, δεύτερη θέση επίσης πήρε και ο έφηβος, Πετρίδης Αντρέας και χρόνο 30:19, ενώ ο έφηβος Δημητριάδης Αντρέας τερμάτισε στην τρίτη θέση με χρόνο 32:26. Δεύτερη θέση πήρε ο Μάστερ 2 Κώστας Ψυχής στα 6χλμ και χρόνο 26:19. Οι αθλητές Δαμαλά Κούλης και Πουλάκος Ανδρέας δεν αγωνίστηκαν.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας: Caterways ltd, Rudas Laboratories, Polys bikes, Kanapes Transport, Kezos Scaffolds, PQC Consulanting, Platinum Café Κακοπετρια και Thermoking.