Τρεις ποδηλάτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συμμετείχαν στην εθνική ομάδα Κύπρου


25 Mar 2014, 11:35 a.m. kifinescom

Τρεις αθλητές της ομάδας ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συμμετείχαν στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας ποδηλασίας, στον αγώνα «6th International Haifa XCO MTB RACE», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 22 Μαρτίου.

Την ΟΜΟΝΟΙΑ εκπροσώπησαν οι Μάριος Αθανασιάδης (Ελίτ Ανδρών), η Άντρια Χριστοφόρου (Ελίτ Γυναικών) και ο Ανδρέας Μιλτιαδους (κατηγορίας Έφηβων), οι οποίοι διαγωνιστήκαν μαζί με άλλους δύο Κυπρίους αθλητές που πλαισίωναν την Εθνική ομάδα, στην διαδρομή του Διεθνούς αγώνα Ολυμπιακού τύπου.

Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας των Κύπριων αθλητών συνοδεύτηκε από τεχνικά προβλήματα, ο Πρωταθλητής Κύπρου MTB, Μάριος Αθανασιάδης, τερμάτισε στην 11η θέση, με χρόνο 1:25:46 και στην πρώτη όσο αφορά τους Κύπριους.

Ο Ανδρέας Μιλτιαδους, στην πρώτη του συμμέτοχη με την εθνική Κύπρου, είχε πτώση στα πρώτα σταδία του αγώνα και περιοριστικέ στη 10η θέση στη γενική κατάταξη και στην πρώτη όσο αφορά του Κύπριους αθλητές.

Η πρωταθλήτρια Κύπρου, Άντρια Χριστοφόρου, είχε πτώση κατά τη διάρκεια της διαδρομής και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Επίσης οι νεαροί αθλητές του Σωματείου μας, Κωνσταντίνος Παστελλά και Γιώργος Γιαγκουλλή, συμμετείχαν στον 3ο αγώνα του πρωταθλήματος των Ακαδημιών ΚΟΠΟ, που διοργάνωσε η σχολή ποδηλασίας ΠΟΛ, στο Πάρκο Αθαλάσσας, το Σαββάτο 22 Μαρτίου.

 

 

* Στη πρώτη φωτογραφία η Άντρια Χριστοφόρου σε στιγμιότυπο από τους διεθνείς αγώνες. Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται η αφετηρία εκκίνησης στους αγώνες του πρωταθλήματος Ακαδημιών.

Follow Kifines