Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο ποδηλατικό CAMP της ακαδημίας μας


6 Jul 2016, 5:26 p.m. kifinescom

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο ποδηλατικό CAMP της ακαδημίας μας στο δημοσιογραφικό χωριό στα Περβόλια.

Η ακαδημία μας φιλοξενήθηκε σε ένα υπέροχο χώρο όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να περάσουν ευχάριστο χρόνο σαν μια οικογένεια συνδυάζοντας προπόνηση και διασκέδαση ταυτόχρονα.

Με το πρόγραμμα διαμορφωμένο ώστε να καλύψει τις ανάγκες των διαφόρων επιπέδων που έχουν τα παιδιά της ακαδημίας μας ,τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν σε πιο ψηλό επίπεδο με τον Ποδηλάτη της ομάδας Αντρών Ανδρέα Χριστοφή και τον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο σε πολύ δύσκολες διαδρομές και να αντλήσουν πολύτιμες πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές.

Τα πιο μικρά παιδιά προπονήθηκαν κυρίως σε ασκήσεις τεχνικής και βελτίωσης της φυσικής τους κατάστασης από τους προπονητές τους Κυριάκο Κουκουμά και Μαρία Κινέζου.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ανδρέα Χριστοφή και τον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο που ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα της ακαδημίας μας και ήταν παρών στο πρώτο μας ποδηλατικό CAMP.

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να γυμναστούν και να αγωνιστούν με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας.

Οι έγραφες στην ακαδημία μας συνεχίζονται κανονικά.

Για τα παιδιά 6-17 οι προπονήσεις γίνονται στο πάρκο Αθαλάσσας κάτω από την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών.

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701/99671512

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ