Εντυπωσιακή η παρουσία της ομάδας μας στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης Κυπέλλου ποδηλασίας


5 Sep 2016, 9:22 a.m. kifinescom

Εντυπωσιακή η παρουσία της ομάδας μας στον αγώνα Ατομικής χρονομέτρησης Κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου Ανάβαση Elite - Αγροτουρισμός Καλοπαναγιώτη.

Για μια ακόμη φορά οι Ποδηλάτες μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και είχαμε αρκετούς να ανεβαίνουν στο βάθρο .
Αναλυτικά :

Στους άντρες ο Ανδρέας Χριστοφή συνέχισε την ανοδική του πορεία και ανέβηκε στην 2η θέση με χρόνο 20:52

Στους πανπαίδες (U15) ο Κωνσταντίνος Παυλίδης ανέβηκε στην 2η θέση με χρόνο 24:20 μόλις 5 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο βελτιώνοντας την απόδοση του αγώνα με αγώνα .

Στις κορασίδες η Δήμητρα Κουκουμά συνέχισε να εντυπωσιάζει με τις επιδώσεις της τερματίζοντας στην 1η θέση με χρόνο 26:41 δεύτερη καλύτερη επίδοση του αγώνα στις γυναίκες δείχνοντας αγώνα με αγώνα ότι με σκληρή δουλεία και ανάλογη συνέχεια θα γράψει χρυσές σελίδες για την Κυπριακή ποδηλασία .

Στην 3η θέση στις κορασίδες τερμάτισε η Γεωργία Γιαγκουλλά με χρόνο 35:51 συνεχίζοντας την σταθερή της πορεία .

Στην κατηγορία CFA Γυναίκες U18 η νεαρή Ελένη Κουκουμά τερμάτισε στην 2η θέση με χρόνο 30:31 και προετοιμάζεται για την κατηγορία πανκορασίδων U15 όπου με την συμπλήρωση του 14ου έτους ηλικίας θα μπορέσει να αγωνιστεί .

Στην κατηγορία CFA Άντρες 31-40 ο Πάρις Χατζήπαναγη στον πρώτο του αγώνα τερμάτισε στην 3η θέση και άφησε πολλές υποσχέσεις αφού συνεχίζει την προετοιμασία του για την κατηγορία των Αντρών .

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές μας που ήταν κοντά στις πρώτες τριάδες σε κάθε κατηγορία δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον .

Οι έγραφες στην ακαδημία μας συνεχίζονται κανονικά .
Για τα παιδιά 6-17 οι προπονήσεις γίνονται στο πάρκο Αθαλάσσας κάτω από την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών .

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701/99671512

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Follow Kifines