ΟΜΟΝΟΙΑ - Ένωση 2-0


27 Oct 2012, 7:04 p.m. kifinescom

Μετά από 10 ευκαιρίες, 8 κόρνερ και ένας Θεός ξέρει πόσες γιόμες, η ΟΜΟΝΟΙΑ νίκησε και την τύχη της και με τον Λεάντρο έφτασε στο γκολ που χρειαζόταν τόσο το Τριφύλλι. Από εκεί και πέρα ο Σκέμπρι επιβεβαίωσε τον ρόλο του βασικού και τέλειωσε με γκολ μια όμορφη προσπάθεια.

Το νέο σύστημα που δοκίμασε με Σκέμπρι και Φρέντι ο Τόνι άργησε να βγει καλά στο γήπεδο. Καλά κλειστή στην άμυνα η Ένωση και έχοντας παίχτες να προσέχουν τα άκρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπόρεσε να επιβληθεί παρά την κατοχή. Μόνο στο τελευταίο τέταρτο η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε καλά πατήματα και έφτιαξε τις πρώτες της καλές ευκαιρίες. 

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν πολύ μέτρια θα λέγαμε, έως κακή, αφού οι επιθετικοί μας έδειχναν χαμένοι ενώ στην άμυνα τόσο ο Αλαμπί όσο κι ο Παβίσεβιτς έκαναν διαγωνισμό στο ποιος θα κάνει το μεγαλύτερο λάθος. Μάλιστα η Ένωση έφτασε πολύ κοντά στο 0-1 όταν βρέθηκε απέναντι στον Λέβιτα, ενώ μια καλή απόκρουση είχε και ο Λέβιτα. 

Ο Λεάντρο μπήκε στο ημίχρονο για να δώσει νέα πνοή στην ομάδα. Παίζοντας πλέον σε ένα καθαρό 4-4-2, η ομάδα μας έφτιαξε και έχασε τρομερές ευκαιρίες. Συνεχώς επικίνδυνη αλλά χωρίς τελειώματα, πιστέψαμε ότι το αρνητικό σερί δυστοκίας θα συνεχιζόταν και στον αγώνα με την Ένωση.  Θα πρέπει να γράψουμε κάτω όλη την 11άδα πλην του Λεβίτα για τις ευκαιρίες που χάθηκαν.

Τελικά η πλάστιγγα έγειρε προς την ΟΜΟΝΟΙΑ όταν ο Κολάνης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη στο 70 και η ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον ήταν αφόρητα πιεστική. Κι όμως η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεχτό μέχρι που ο Λέο και μετά από κόντρα στην κόντρα κατάφερε να σώσει το γκολ και να σκοράρει για πρώτη φορά για την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το γκολ του Φρέντι στο Τσίρειο!

szólj hozzá: Omonia-ENP 1-0 Leandro

2 λεπτά αργότερα ο Σκέμπρι πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-0 μετά από τακουνάκι του Αντρέ Άλβες. Να σημειώσουμε ότι η φάση ξεκίνησε από τον Λεάντρο που έκοψε την αντεπίθεση της Ένωσης με τάκλιν και έβγαλε 3 παίχτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φάτσα με το τέρμα. 

szólj hozzá: Omonia-ENP 2-0 Schembri

Αγωνίστηκαν: Λεβίτα, Σπούγκιν, Αλαμπί, Παβίσεβιτς (75' Ζ.Άλβες), Σκάραμοτσίνο,Σοάρες,Ασσίς, Σκέμπρι, Εφραίμ(45' Λεάντρο), Χριστοφή, Φρέντι (56' Α.Άλβες) Σκόρερ: 84' Λεάντρο, 86΄ Σκέμπρι   

Κάρτες: - 

 

Follow Kifines