ΟΜΟΝΟΙΑ - Αλκή 1-0


11 Nov 2012, 8:10 p.m. kifinescom

Ο Λεάντρο έκανε αυτό που δεν μπόρεσαν οι υπόλοιποι. Επιστρέφοντας στη κακή συνήθεια των χαμένων ευκαιριών, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεινοπάθησε αλλά κέρδισε στο τέλος με το γκολ του Λεάντρο στο 72'.

Καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε πάνω από 10 ευκαιρίες μέχρι να καταφέρει να βρει δρόμο προς τα δίχτυα. Με μακρινά σουτ, κεφαλιές, πλασέ και κόντρες δοκίμασε να βρει τα δίχτυα του Γιωργαλλίδη, αλλά φευ. Η έμπνευση του Χριστοφή στο 72' να κάνει διαγώνια μπαλιά στον Λεάντρο που έφευγε από αριστερά, ήταν αρκετή για να φέρει τον αρχηγό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε θέση βολής και σε σημείο που δεν μπορούσε να αστοχήσει. 

szólj hozzá: Omonia-Alki 1-0 Leandro

Η Αλκή αντέδρασε μόνο μετά που βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως δεν βρήκε ευκαιρία προς την εστία μας, έστω κι αν κατάφερε να κρατήσει μπάλα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ άγχωσε τον κόσμο της αφού δεν μπόρεσε να ηρεμήσει το παιγνίδι της, όμως στο τέλος κράτησε το 1-0 και πανηγύρισε την...3η της νίκη σε 9 αγωνιστικές. 

Αγωνίστηκαν: Λεβίτα, Σπούγκιν, Αλαμπί, Ντανιέλσον, Σκαραμοτσίνο, Λεάντρο(77' Σκέμπρι), Σοάρες, Ασσίς(93' Κυριάκου), Φρέντι, Χριστοφή, Α.Άλβες(63' Εφραίμ)

Σκόρερ: Λεάντρο 72' 

Κάρτες: Ασσίς 

Το match report του αγώνα

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Αλκή Ορόκλινης

Follow Kifines