ΟΜΟΝΟΙΑ - Άεκ 0-1


22 Sep 2012, 6:04 p.m. kifinescom

Απλά δεν μπορεί. Έχοντας την υπεροχή σε απόδοση και ευκαιρίες, όντας όμως άστοχη και άτυχη, η ΟΜΟΝΟΙΑ βυθίζεται ακόμη περισσότερο στο μαύρο της απογοήτευσης.

Τι να την κάνεις την εμφάνιση, αν δεν έχεις το αποτέλεσα; Γιατί όσο καλή κι αν ήταν ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο το τριφύλλι, όταν αυτό δεν συνοδεύεται με γκολ, μοιραία δεν θα κερδίσεις. Και όχι απλά δεν θα κερδίσεις, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος της ήττας. 

Σε μια φάση όπου η ομάδα πιάστηκε όλη στην επίθεση, ο Άλεξ Ντα Σίλβα βρέθηκε μόνος δεξιά στη περιοχή μας. Το δυνατό του σουτ, εξέθεσε τον Λεόνι, που δεν μπόρεσε να αποκρούσει έστω κι αν η μπάλα πήγε στην κλειστή του γωνία. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει ότι λυγίζει στο βάρος των προβλημάτων. Δεν μπορούμε να κάνουμε ουσιώδης κριτική σε μια ομάδα που έχει βυθιστεί στην μιζέρια των εξωαγωνιστικών προβλημάτων. Υπάρχει μεν το φιλότιμο από την Διοίκηση και τον κόσμο για να αντιστραφεί το κλίμα όμως αυτό βρίσκει συνεχώς εμπόδια.

Λόγου χάρη, σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα η απουσία του κόσμου. Σαν κλουβί στο θηρίο ο ΛΑΟΣ που βρέθηκε στην Πύλη Αμμοχώστου και από την αγανάκτηση του έριξε και καρέκλες στο γκολ του Ντα Σίλβα. Θεωρούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούσε να πιέσει περισσότερο αν είχε τη βοήθεια του κόσμου της, χωρίς

Γιατί αυτό που μένει είναι ότι με το πέρας της 3ης αγωνιστικής η ΟΜΟΝΟΙΑ μένει καθηλωμένη στους 4 βαθμούς, έχοντας χάσει 5, ενώ ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά κόντρα σε Αελ, αποελ και Ανόρθωση. 

Αγωνίστηκαν: Λεόνι, Σπούγκιν, Αλαμπί, Σάβο, Σκάρα, Λεάντρο, Ασσίς, Σοάρες, Χριστοφή (72' Εφραίμ, Αβραάμ (78' Σκέμπρι), Άλβες (63' Φρέντι). 

Κάρτες: Ασσίς

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΕΚ Λάρνακας

Follow Kifines