ΟΜΟΝΟΙΑ Vs AOAN 5-0


2 Sep 2012, 7:52 p.m. kifinescom

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε γερά και με με καλή  εμφάνιση στο 2ο και καθάρισε τον ΑΟΑΝ και τον προκλητικό Ζαφείρη. 

Σεληνιάστηκε το τριφύλλι στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, αφού σε διάστημα 16 λεπτών σκόραρε 4 φορές με 4 διαφορετικούς τρόπους και 4 διαφορετικούς σκόρερ. Το αυτογκόλ του Φαμπέκα μετά το σλάλομ του Χριστοφή , το γκολ «σάμπα»  του Λέο, ο πύραυλος εδάφους - αέρος του Τζίμμη και το γκολ αλά μπάρτσα με συμμετοχή της μισής ομάδας και εκτελεστή τον Αβραάμ ήταν ο,τι το καλύτερο μετά το ανοιαρό πρώο ημίχρονο. 

Το πιο όμορφο τέρμα της βραδιάς (4-0) με όμορφη δημιουργία και ψύχραιμη εκτέλεση 

szólj hozzá: Omonia-Aoan 4-0

Βέβαια η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μισό, όπως επίσης και καθαρό πέναλτι όπου πήρε κίτρινη ο Σπούγκιν για θέατρο!!! Για να λέμε όμως την αλήθεια, η Αγία Νάπα ήταν αρκετά καλή στο ξεκίνημα και εκμεταλλεύτηκε το νωθρό πρόσωπο που έδειξε στα πρώτα στάδια του αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Σταδιακά όμως η ομάδα μας ήταν αυτή που επιβλήθηκε .

Το κερασάκι ήρθε στο τέλος, με τον Φρέντι να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Ζάγιατς εξουδεταιρωμένο όμως στην συνέχεια της φάσης να κερδίζει πέναλτι. Ο Αγκολέζος ευστόχησε και έκανε τα γκολ της ομάδας μας 5.  

Αγωνίστηκαν: Λεόνι, Σπούγκιν, Σάβο, Αλαμπί, Σκάρα, Σοάρες (77΄Ζ.Άλβες), Λέο, Ασσίς, Χριστοφή (71' Φρέντι), Αβραάμ (62΄Σκέμπρι), Άλβες 

Σκόρερ: Φαμπέκα (αυτ) 48', Λεάντρο 58', Χριστοφή 60', Αβραάμ 61', Φρέντι 84'   

Κάρτες: Σκάραμοτσίνο, Παβίσεβιτς(2η), Σπούγκιν(1η), Φρέντι 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Αγία Νάπα

Follow Kifines