«Αν ισοφαρίζαμε στο πρώτο ημίχρονο...»


6 Jan 2013, 7:07 p.m. kifinescom

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα φάνηκε ο Παύλος Χρυσάνθου. Το άσχημο ξεκίνημα και η αστοχία μας οι λόγοι που δεν κερδίσαμε τον σημερινό αγώνα ενώ εξετάζουν και θέμα διαιτησίας. 

«Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έκρινε τον αγώνα στην τελική. Σ' αυτό το στάδιο δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία όμως θα ήταν πρόωρο. Αναγκαζόμαστε και πάλι να εξετάσουμε αυτό το θέμα. Χάλασε την ισοροπία μας ο τραυματισμός του Ντανιέλσον στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου.

Μετά το πολύ καλό τέταρτο της Άεκ καταφέραμε να ελέγξουμε το παιγνίδι. Είχαμε δοκάρι, είχαμε ευκαιρίες και αν ο Δημήτρης Χριστοφή ευστοχούσε σε εκείνη τη φάση θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο κυνηγούσαμε το αποτέλεσμα όμως χάνονταν οι μπάλες όπως γίνονται στα γήπεδα μας. Ήταν πολύ καλή η Άεκ και αξίζουν συγχαρητήρια και στην ομάδα και στους τεχνικούς της. Εμείς είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να ανταποκριθούμε όπως μας αρμόζει. 

Σ' αυτά τα πέντε χρόνια που είμαι στη Διοίκηση ουδέποτε μίλησα για παίχτη ατομικά. Κάνοντας όμως μιαν εξαίρεση (για τον Χάρη Κυριάκου), στα νέα τα παιδιά θέλω να πω να δουλέψουν με μυαλό και να αρπάξουν τις ευκαιρίες από τα μαλλιά για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Αυτό γίνεται και με τον Χάρη. Τον πιστεύει ο προπονητής του, ο κόσμος και η διοίκηση. Είναι μ' αυτόν τον τρόπο που υλοποιείς τα όνειρα σου. 

Μακάρι να είναι συνέχεια μαζί μας ο κόσμος. Οι ήττες συνήθως φέρουν την μουρμούρα και την απογοήτευση. Πληρώσαμε το πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Σίγουρα μας έλειψαν κάποια πράγματα, όμως ελπίσουμε ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.  »

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines