8η αγωνιστική: Ομόνοια 3-0 Νέα Σαλαμίνα


3 Nov 2013, 8:18 p.m. kifinescom

Μια εκπληκτική Ομόνοια στο πρώτο ημίχρονο, έδειξε από νωρίς της προθέσεις της, τελειώνοντας ουσιαστικά το μάτς από το 15ο μόλις λεπτό. Μια Ομόνοια όπως την ονειρεύεται ο κόσμος της, μια Ομόνοια με πάθος και θέληση για ακόμη ποιο πολλά γκόλ. Τέταρτη σερί νίκη για την Ομόνοια που κρατά ανέπαφη την εστία της για 539 λεπτά.

Α’ Ημίχρονο

Ο αγώνας άρχισε με την Νέα Σαλαμίνα να πιέζει ψηλά, θέλοντας να περιορίσει τα ατού της Ομόνοιας και να χτυπήσει το παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ανέβασε στροφές η Ομόνοια χάνοντας κραυγαλέα ευκαιρία με τον Γκικίεβιτς να στέλνει την μπάλα μόλις έξω, προ κενής εστίας.

Στο 12ο λεπτό όμως, ο Ασσίς μετά από εκπληκτικό συνδυασμό και μαγική τελική πάσα από τον Σκέμπρι, έγραψε το 1-0 για την ομάδα μας.

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελειώσε στην αμέσος επόμενη φάση, αφού στο 15ο λεπτό ο Σκέμπρι κεραυνοβολεί την εστιά του Σέτκους, κάνοντας το 2-0 και βάζοντας τέλος στα όνειρα της Νέας Σαλαμίνας για τυχόν κέρδος από το σημερινό αγώνα.

Το υπόλοιπο του ημιχρόνου συνεχίστηκε με τη Νέα Σαλαμίνα να προσπαθεί να ανέβει. Στο 25ο λεπτό, ο Δημοσθένους βρέθηκε φάτσα με το γκόλ, αλλά ο Μορέιρα είπε όχι στο τετ α τετ. Στο 30ο λεπτό, μετά από ώρα βγήκε ψηλά η Ομόνοια και απείλησε με ωραίο σούτ του Μαργκάσα, που όμως πέρασε λίγο πάνω απ’τα δοκάρια.

Στο 32ο ο Γκικίεβιτς δεν χαρίστηκε στον Σέτκους και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 3-0 για την ομάδα μας.

Β’ Ημίχρονο

Συντήρηση δυνάμεων επέλεξε να κάνει στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια, χωρίς όμως να χάσει τον έλεγχο του αγώνα.

Στο 59ο λεπτό, ο Ασσίς μετά από μπαλιά ξυράφι από τον Εφραίμ βρέθηκε φάτσα με το 2ο του γκόλ στον αγώνα και το 4ο για την Ομόνοια, όπως το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Σέτκους.

Η Νέα Σαλαμίνα απείλησε στο 71ο λεπτό, όμως το μακρυνό σούτ από τον Ρόκε, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο σταθερότατος Μορέιρα.

Αυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία καλή ευκαιρία στον αγώνα.

Σκόρερ

Ασσίς 12’, Σκέμπρι 15’, Γκικίεβιτς 33’

Κάρτες

Κίτρινες: Μοντέιρο 28’, Σερφά 41’, Ροκε 65’, Εφραίμ 68’

Κόκκινες: - 

Στιγμιότυπα αγώνα

Follow Kifines