Οι μάγκες φοράνε ΠΡΑΣΙΝΑ!


7 Apr 2013, 7 a.m. kifinescom

Έπρεπε να φτάσουμε στην ώρα μηδέν για να γιγαντωθεί εκ νέου το «θηρίο» που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ! Μέσα στις πλέον αντίξοες συνθήκες η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το Κυπριακό ποδόσφαιρο και κερδίζει το χειροκρότημα όλων.

Με την αποχώρηση του Λάρκου στις αρχές του πρωταθλήματος, το κακό ξεκίνημα, τη δραματική κατάσταση στα οικονομικά του Σωματείου και την παντελή απαξίωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από ΟΛΟΥΣ, λίγοι θα πόνταραν πάνω στο Τριφύλλι για όποια επιτυχία. Πόσο μάλλον να έχει κάνει ένα φανταστικό ντεμαράζ 10 αγώνων στους οποίους έριξε τεσσάρα στην Ανόρθωση, τριάρα στο αποελ και άλλες 8 νίκες πάνω σε τακτικότατους πελάτες του είδους Αελ και Απόλλων. Πόσο μάλλον να είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πόσο μάλλον να έχει φέρει τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα και να προβληματίζει τους πάντες αν μπορεί ακόμη και για αυτόν τον τίτλο! 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα φέτος. Χρειάζονται να γίνουν πολλά που σε τέτοιο σημείο δεν πρόκειται να αφήσουν να συμβούν, για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ έστω να διεκδικήσει τον τίτλο. 

Όμως αυτή η ομάδα, οι μάγκες με τα Πράσινα, δικαιούνται να πολεμάνε. Και ενόσω υπάρχουν στόχοι και με την φόρα που έχουν πάρει, θα διεκδικήσουν κάθε βαθμό, κάθε πιθανότητα για ο,τι το καλύτερο. 

Αρχής γενομένης με το ντέρμπι την Τετάρτη για το Κύπελλο, θεσμός ο οποίος προσφέρεται για την ΟΜΟΝΟΙΑ μέσω των δικών της μέσων να διεκδικήσει ένα τίτλο. Ένα τίτλο τον οποίο τον έχει κατ' αποκλειστικότητα τα τελευταία δύο χρόνια και θέλει να διευρύνει κι άλλο τη διαμονή του τροπαίου στην Καρπενησίου! 

Οι μάγκες με τα Πράσινα έχουν πείσει τους πάντες πλέον. Είναι η καλύτερη ομάδα και αξίζουν την υποστήριξη όλων! Την Τετάρτη, γεμίζουμε το ΓΣΠ για το πρώτο βήμα. Το πρώτο από 7 εναπομείναντα...και όπου μας βγάλει! 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας

Follow Kifines