Ο Κώστας Καϊάφας προπονητής στην Ομόνοια!


12 Mar 2014, 8:22 p.m. kifinescom

Με ανακοίνωση της η Ομόνοια, ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας ότι νέος τεχνικός μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα είναι ο Κώστας Καϊάφας. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας μας επιστρέφει στην Ομόνοια από το πόστο του προπονητή πλαισιωμένος από την ομάδα συνεργατών του. 

Ταυτόχρονα η Διοίκηση ψάχνεται για το θέμα Τεχνικός Διευθυντής, με το όνομα του Νεόφυτου Λάρκου να έχει ακουστεί ως επιλογή. Αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες μέρες.

Η ανακοίνωση του ΔΣ της Ομόνοιας:  

Το Διοικητικό Συμβούλιο έκρινε αναγκαία, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας, την πρόσληψη προπονητή για να δώσει νέα πνοή στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Σε σημερινή του έκτακτη συνεδρία αποφάσισε την πρόσληψη του Κώστα Καϊάφα και του επιτελείου του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προσπάθειες για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Η πρόσληψη του Κώστα Καϊάφα είναι άμεση, συνεπώς θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ερμή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον πρώην αρχηγό της ομάδας μας και νυν προπονητή μας, Κώστα Καϊάφα.

Ευχαριστούμε θερμά τους Άλεξ Κάσερες, Νέναντ Στάροβλαχ και Φάτζιο Μπούις, για τη πολύτιμή τους βοήθεια. Αμφότεροι θα συνεχίσουν κανονικά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας, από άλλα πόστα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Τα στατιστικά του αγώνα Ερμής Αραδίππου vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines