ΟΜΟΝΟΙΑ - Απόλλων 2-1


27 Apr 2014, 7:01 p.m. kifinescom

Παρά τις απουσίες και τα ελάχιστα κίνητρα που είχε η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει σήμερα τον Απόλλωνα, στη δεύτερη της νίκη στη φάση των πλέιοφ. Ο Γκιέ έβαλε τον Απόλλωνα μπροστά στο σκορ, όμως ο Σκέμπρι το γύρισε στο τέλος. 

Είναι δύσκολο για μια ομάδα να αγωνίζεται χωρίς ουσιαστικούς στόχους. Πόσο μάλλον όταν αυτή η ομάδα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο σημερινό παιγνίδι η ομάδα μας μάλιστα στερήθηκε βασικούς ποδοσφαιριστές και ο Καϊάφας χρησιμοποίησε παιδιά όπως τον Αλίπιο, τον Ατάντα και τον Πλατινί που ελάχιστη συμμετοχή είχαν στα πλέιοφ ενώ οι πρώτοι δύο συνολικά στο πρωτάθλημα δεν πήραν και τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής.  

Ίσως το ότι ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο να μην ξαφνιασε πολλούς όμως η εικόνα του παιγνιδιού δεν δικαιολογούσε ήττα της Ομόνοιας. Παρά τις απουσίες η ομάδα μας ήταν σωστή στις κινήσεις της στο γήπεδο τόσο με όσο και χωρίς την μπάλα, γι αυτό και ο Καιάφας τόνιζε στους ποδοσφαιριστές του την σημασία της υπομονής στο παιγνίδι τους. Και στο τέλος δικαιώθηκαν, αφού όχι μόνο ισοφάρισαν αλλά λίγο πριν το τέλος πήραν και τη νίκη αφού ο Σκέμπρι δεν λάθεψε στις δύο ευκαιρίες του.  

Το γκολ θα μπορούσε να έρθει πιο νωρίς, αν ο κ. Σκαπούλλης δεν έλεγε όχι στο ξεκάθαρο πέναλτι σε χέρι αμυντικού στο πρώτο ημίχρονο ενώ η ανοχή του στον Μερκή ήταν εγκληματική. Πόσο μάλλον όταν έπρεπε να αποβληθεί ο αντιπαθητικός αρχηγός του απόλλωνα από τις αρχές του αγώνα όταν έριξε κάτω τον Σκέμπρι που ήταν τελευταίος παίχτης.  

Με τη νίκη της η ομάδα παίρνει στην ουσία βαθμούς ψυχολογίας και βελτιώννει ακόμη παραπάνω το κλίμα γύρω από την ομάδα με την ελπίδα ότι η νέα χρονιά θα μας βρει σε καλύτερο σημείο. Το ότι η διαφορά από την 4η θέση παραμένει στους 3 βαθμούς είναι ένα επιπλέον στοιχείο που θα πρέπει, χωρίς άγχος, να κυνηγήσουμε για να μην σπάσει το σερί των τελευταίων 60 σχεδόν χρόνων με την ομάδα μας να ολοκληρώνει το πρωτάθλημα τουλάχιστον στην 4η θέση.  

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Απόλλων Λεμεσού

Follow Kifines