Αντρέας Δημητρίου: "Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου"


7 Jul 2014, 10:03 a.m. kifinescom

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο υπέυθυνος επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χαρακτήρισε επιτυχημένη την ψεσινή εκδήλωση κάνοντας αναφορά και στην αθρόα προσέλευση του κόσμου.

Ήταν μια εκδήλωση που όλοι την απόλαυσαν. Τόσο ο κόσμος που βρέθηκε εκεί αλλά και η ομάδαΠλέον όμως πρέπει να να στρέψουμε την προσοχή μας στο πρώτο Ευρωπαϊκό στις 17/7.

Ο κόσμος θα είναι εκεί. Το έχει δείξει και στη νέα προπόνηση αλλά και χθες. Και στις δύο εκδηλώσεις υπήρχε αρκετά περισσότερος κόσμος σε σχέση με άλλα χρόνια. Δηλαδή ο κόσμος στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν ξεκάθαρο για τους στόχους μας, έτσι γνωρίζουμε όλοι που πατάμε, που είμαστε και που θέλουμε να φτάσουμε. Με λίγα λόγια και πολλή δουλειά για να γίνουμε μια διεκδικητική και δυνατή ομάδα.

Για την απουσία των 2 νέων αποκτημάτων και για την κάθοδο τους στη Κύπρο:

Ο Στεπάνοφ κι ο Ποτέ αναμένονται στην Κύπρο την Τετάρτη άρα μάλλον Πέμπτη θα προπονηθούν. Όμως βάσει των εργομετρικών τους βρίσκονται και οι 2 σε πολύ καλό επίπεδο. Μόλις κριθεί από το Τεχνικό τιμ ότι είναι έτοιμοι θα αγωνιστούν

Για τους Μαργκάσα και Λομπιανίτσε:

Σε ο,τι αφορά τον Μαργκάσα, το πλάνο είναι να αρχίσει σταδιακά να ανεβάζει ρυθμούς και να πάρει μπάλα στα πόδια του. Πάει πολύ καλύτερα όμως δεν μπορούμε να πούμε με ακρίβεια πότε μπορεί να είναι στο κανονικό πρόγραμμα.

Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον Λομπιανίτσε. Η κατάσταση του εξελίσσεται πολύ καλά και ελπίζουμε σύντομα να είναι κι αυτός στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Για τον Σοφιάν Σερφά (σσ: σήμερα θα γίνει συνάντηση για την μεταγραφή του στον Πανθρακικό)

Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο να πούμε. Είναι γνωστό ότι είναι εκτός πλάνων ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής εδώ και καιρό. Προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση και για τα δύο μέρη.

Για την επόμενη μεταγραφική κίνηση:

Πλέον μετά τις πρόσφατες κινήσεις, αν και υπάρχει η ανάγκη για ενίσχυση, δεν είναι τόσο μεγάλη η πίεση όπως προ λίγων ημερών. Έτσι με καθαρό μυαλό η Διοίκηση κι ο Προπονητής θα κάνουν την καλύτρη επιλογή

Κυκλοφορούν πακέτα για το φιλικό με Ερμή και 1ο Ευρωπαϊκό παιγνίδι:

Σήμερα θα εκδώσουμε μια ανακοίνωση σχετικά με το φιλικό της Πέμπτης και το πρώτο Ευρωπαϊκό παιγνίδι. Θα κυκλοφορήσουν πακέτα εισιτηρίων για το φιλικό με τον Ερμή και τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα. Από σήμερα Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη όσοι πάρουν το πακέτο για 20€ θα εξασφαλίζουν στην ουσία το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό, παίρνοντας δωρεάν το εισιτήριο για τον φιλικό αγώνα με τον Ερμή. Είναι μια καλή προσφορά νομίζω για τον κόσμο μας.

Να κάνω και ένα κάλεσμα για τα εισιτήρια διαρκείας, αφού θέλουμε να φτάσουμε τις 8000 για να ανασάνουμε. Αν φτάσουμε αυτό το νούμερο θα είμαστε σε καλό δρόμο για την ερχόμενη χρονιά.

July 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines