Παρουσιάστηκε το ρόστερ και οι νέες εμφανίσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (photos)


6 Jul 2014, 9:38 p.m. kifinescom

Στην παρουσία του ΔΣ, των ΜΜΕ αλλά και πολλών φίλων της ομάδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσίασε τις νέες στολές αλλά και το ρόστερ για τη νέα περίοδο. Νέος αρχηγός ο Χάρης Κυριάκου, μαζί με τους Άνθονι Σκαραμοτσινό, Ρενάτο Μαργκάσα και Ζοσέ Μορέιρα. 

Με πράσινη στολή ως πρώτη της εμφάνιση θα εμφανίζεται πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι ρίγες αποτελούν παρελθόν και η ομάδα μας απέκτησε τη δική της φανέλα η οποία φέτος θα έχει άσπρο κολάρο και λευκές λεπτομέρειες στα μανίκια. Η δεύτερη στολή της ομάδας θα είναι άσπρη, στα πρότυπα της περσινής πολύ επιτυχημένης από πλευράς πωλήσεων μαύρης ενώ θα υπάρχει και τρίτη στολή η οποία είναι εξολοκλήρου κόκκινη. Η στολή του τερματοφύλακα θα έχει χρώμα λιλά. 

Διά στόματος του προπονητή Κώστα Καϊάφα αλλά και του - αρχηγού πλέον - Χάρη Κυριάκου δόθηκε το σύνθημα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αν παραμείνει μια γροθιά ενωμένη μπορεί για πολλά πράγματα. Η ομάδα γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία της φανέλας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και οι απαιτήσεις από αυτήν είναι μεγάλες, τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής και πρώην αρχηγός του Τριφυλιού, Καϊάφας. 

Από την πλευρά της η Διοίκηση, μέσω του αντιπροέδρου της Άγη Ιακωβίδη, ζήτησε την έμπρακτη στήριξη του κόσμου και οριοθέτησε στα 8000 διαρκείας τον στόχο της Διοίκησης μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση που έλαβε χώρα στους κήπους του Hilton Park Λευκωσίας. 

ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

July 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines