Αντρέας Δημητρίου: «Θέλουμε να κάνουμε νικηφόρο σερί»


12 Sep 2014, 12:33 p.m. kifinescom

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου του Σωματείου, θέλησε να βάλει μια τελεία στο θέμα που δημιουργήθηκε με τους οργανωμένους, ενώ υπογράμμισε την σημασία του να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ ένα νικηφόρο σερί στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Για τον αγώνα της Κυριακής και τις δηλώσεις του προπονητή μας, ο Αντρέας Δημητρίου δήλωσε:

Ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος σ’ αυτη την τοποθέτηση. Αυτά έχει μεταφέρει και στους ποδοσφαιριστές γιατί έτσι εκτιμάει το παιγνίδι ο προπονητής. Έχουμε μάθει όσα παραπάνω μπορούσαμε για τη Σαλαμίνα και την έχουμε επίσης αντιμετωπίσει σε φιλικό παιγνίδι. Γνωρίζουμε ότι είναι μια ποιοτική ομάδα, πειθαρχημένη με ένα καλό προπονητή στον πάγκο. Έχουμε έτσι κατά νου ότι για να πάρουμε τη νίκη πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη που κάναμε σε προηγούμενα παιγνίδια.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και το πόσο επηρεάζει:

Η διακοπή του πρωταθλήματος ισχύει για ολους όχι μόνο για μας. Εμείς θέλαμε να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα αλλά και να έχουμε και λίγο χρόνο για να ξεκουραστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές μας που το χρειάζονταν. Ασφαλώς οι διεθνείς δεν το είχαν αυτό, όμως εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε για να επηρεαστεί στο λιγότερο δυνατό βαθμό η ομάδα από τη διακοπή.

Πέραν του Δημήτρη Μουλαζίμη δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Ο ποδοσφαιριστής μας δέχτηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στον αγώνα της Εθνικής. Εντός του επόμενου μήνα μπορούμε να τον περιμένουμε. Ο ίδιος γνωρίζει πόσο δύσκολες είναι οι στιγμές που περνά όμως μας έχει δίπλα του. Μάλιστα δηλώσεις για τον τραυματισμό του έκανε και ο προπονητής μας. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα.

Για τη σημασία ενός νικηφόρου σερί:

Το παιγνίδι είναι σημαντικό και δύσκολο και σ' αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος είναι σημαντικό να έχουμε το 2 στα 2 για να μας δώσει δύναμη και ψυχολογία για τη συνέχεια. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες όμως είναι σημαντικό να προχωρήσουμε με νίκη.

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις τοποθετήσεις του Προέδρου και την ανακοίνωση της 9:

Δεν θέλουμε να γίνει οποιαδήποτε τοποθέτηση πάνω στο θέμα αυτό. Αυτό που θέλουμε είναι ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα και την Κυριακή να μαστε δίπλα στην ομάδα γιατί μας έδειξε ότι μπορεί να μας δώσει πολλά. Αξίζει να την στηρίξουμε παρά τις απόψεις του οποιουδήποτε για οποιοδήποτε θέμα. Δεν θα πούμε τίποτε άλλο.

Για τον κόσμο που θα έχει στο πλευρό της η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Αμμόχωστος:

Οι 1000 που θα είναι στο γήπεδο και οι υπόλοιποι που δεν θα μπορέσουν να είναι εκεί να στηρίξουμε την ομάδα. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αρκετά ώριμος. Έχει ζήσει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια και γνωρίζει πως πρέπει να συμπεριφερθεί.

Από το απόγευμα σήμερα τα εισιτήρια θα είναι σε ελεύθερη προπώληση και για τους μη κατόχους διαρκείας. Οι τιμές όπως έχουν οριστεί από την Σαλαμίνα είναι 17€ το κανονικό και 10€ το μαθητικό. Το παιδικό είναι δωρεάν.

September 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines