Κρίνεται του Ράμος και Ασσίς


27 Sep 2014, 9:11 a.m. kifinescom

Σήμερα θα μάθει ο Κώστας Καϊάφας αν μπορεί να υπολογίζει στους Ράμος και Ασσίς για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό. 

Οι δύο Πορτογάλοι δεν προπονήθηκαν ούτε χθες κανονικά και ως εκ τούτοι οι πιθανότητες να προλάβουν το παιγνίδι είναι αυτή τη στιγμή λίγες. 

Θα είναι ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη για την ΟΜΟΝΟΙΑ το να στερηθεί και τους δύο από ένα δύσκολο παιγνίδι. Όπως φάνηκε και στον αγώνα της Τετάρτης, η απουσία του Νούνο επηρεάζει αρνητικά το παίξιμο της ομάδας αφού οι επινοήσεις του μέσου της ομάδας μας, έλειψαν πολύ. Στην ουσία η ΟΜΟΝΟΙΑ για 90 λεπτά έτρεχε από την μια γωνιά της περιοχής στην άλλη, με το παιγνίδι της μόνιμα στα άκρα εν τη απουσία του Νούνο. 

Αν χάσει και τον Ράμος, ο οποίος είναι ο κορυφαίος αυτή τη περίοδο στα άκρα, τότε τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα για το Τριφύλλι. 

Σίγουρα ο Καϊάφας θα πρέπει να ψάξει τις επιλογές του από τον πάγκο για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει δύο τέτοιες απουσίες. Δεν ξέρουμε την ετοιμότητα του Κιρμ, όμως αν αυτός είναι έτοιμος, ίσως τον δούμε και στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Εθνικό. Ο Σότα ο οποίος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Νούνο θα πρέπει να έχει κατά πολύ καλύτερη παρουσία από το περασμένο παιγνίδι ενώ ο Καϊάφας θα έχει να αντιμετωπίσει και το κενό του Στεπάνοφ, που ως γνωστό κουβαλά τιμωρία μετά την κόκκινη παρωδία στο Αμμόχωστος. 

 

Τα στατιστικά του αγώνα Εθνικός Αχνας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines