Αντρέας Δημητρίου: "Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο"


27 Jan 2015, 12:55 p.m. kifinescom

Κανένα παράπονο από το αποτέλεσμα της κλήρωσης δήλωσε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε και για το νέο σύστημα εισόδου στο ΓΣΠ που θα λειτουργήσει από τον αγώνα με τη Δόξα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Αντρέα Δημητρίου:

Για την κλήρωση με την Καρμιώτισσα στο Κύπελλο

Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο, ήτνα μια πολύ ωραία κλήρωση για την ομάδα μας. Η Καρμιώτισσα είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία και έχει πιθανότητες ανόδου. Είναι όμως ομάδα δεύτερης κατηγορίας και υπάρχει μεγάλη διαφορά από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρέπει να ολοκληρώσουμε επίσης την πρόκριση μας με την Αγία Νάπα και μετά να δούμε αυτά τα παιγνίδια.

Πρέπει να μαζέψουμε πληροφορίες για την ομάδα της Καρμιώτισσας, αφού δεν ξέρουμε και πολλά για να χρησιμοποιήσουμε την έδρα μας στον πρώτο αγώνα και να πάρουμε σκορ πρόκρισης. Για τους ίδιους είναι ένα τεράστιο γεγονός ότι θα αγωνιστούν απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι τιμή  τους και μια ιστορική στιγμή για τους ίδιους όπως μας είπαν, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και ένα ισχυρό κίνητρο για να έχουν μια θετική παρουσία.

Για το νέο σύστημα εισόδου στο ΓΣΠ

Για πρώτη φορά θα ισχύσει το αυτόματο σύστημα στις εισόδους του ΓΣΠ. Ο οπαδός θα πρέπει να βάλει το εισιτήριο του στην ειδική υποδοχή της εισόδου για να μπει στο γήπεδο. Θα υπάρχουν οι stewards του Σωματείου μας οι οποίοι θα βοηθήσουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Λόγω του ότι κάποια διαρκείας έχουν φθαρμένα barcodes και δεν θα αναγνωρίζονται από το σύστημα, θα έχουμε συνεργείο στο γήπεδο για άμεση επανέκδοση καρτών.

Να πούμε στους φίλους της ομάδας να έρθουν λίγο πιο νωρίς στο γήπεδο γιατί θα χρειαστεί εξοικείωση με το νέο σύστημα και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία.

Για τον αγώνα με τη Δόξα και την αναμενόμενη προσέλευση του κόσμου:

Ο αγώνας με τη Δόξα είναι την Κυριακή στις 4. Πιστεύω ότι και ο καιρός θα είναι καλός και δεν θα σταθεί εμπόδιο, άρα περιμένουμε πολύ κόσμο στο ΓΣΠ. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας θα κάνει και κάλεσμα στον κόσμο ο Μορέιρα που έχει παραχωρήσει συνέντευξη.

Ο Ασσίς θα είναι εκτός από το παιγνίδι. Βελτιώνεται η κατάσταση του. Έκανε φυσιοθεραπεία και σήμερα έτρεξε κι όλας άρα αυτό είναι θετικό. Ο Ερόλ Γκουλόν φτάνει σε λίγο στη Κύπρο μετά το μικρό του ταξίδι και θα προπονηθεί ατομικά σήμερα.

Για τα οικονομικά:

Ευχαριστούμε τον κόσμο που έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας για βοήθεια. Ήαν σημαντική η βοήθεια. Υπολείπεται ένα ποσό μέχρι το τέλος του μήνα για να γίνουν κάποιες πληρωμές και ευελπιστούμε ότι θα έρθει ο κόσμος να βοηθήσει.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Δόξα Κατωκοπιάς

Follow Kifines