Πρώτα θέλει τους βαθμούς


17 Jan 2015, 10:36 a.m. kifinescom

Νίκη με οποιοδήποτε κόστος, με οποιοδήποτε τρόπο. Ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον σημερινό αγώνα κόντρα στον Ερμή θα είναι να φύγει με το πιο σημαντικό διπλό πριν τους αγώνες ντέρμπι.

Οι 4 συνεχόμενες επιτυχίες (3 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο) έχουν φέρει πίσω την αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Μάλιστα η ομάδα μας πέτυχε και τον δευτερεύον στόχο της καλής παρουσίας στο μεγαλύτερο διάστημα των αγώνων αυτών, κάτι το οποίο σήμερα μπαίνει στο περιθώριο.

Ο αγώνας με τον Ερμή πρέπει πάσει θυσία να κερδηθεί. Για βαθμολογικούς κυρίως λόγους, αφού το σημερινό παιγνίδι μπορεί να δώσει στην ομάδα μας εφόσον νικήσει, σημαντικό προβάδισμα έναντι των Αραδιπιωτών. Ταυτόχρονα θα διατηρηθεί το νικηφόρο μομέντουμ το οποίο αυξάνει τις πιθανότητες για ακόμη καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα, εάν και εφόσον τα αποτελέσματα των "από πάνω" το επιτρέψουν. Ιδιαίτερα όταν ακολουθούν παιγνίδια στα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη.

Ο Κώστας Καϊάφας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές του - εκτός του Χριστόφορου Χαραλάμπους που δεν θα αγωνιζόταν έτσι κι αλλιώς - έτσι έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ο,τι καλύτερο διαθέτει. Μάλιστα μετά και την εγγραφή του Ρουνιέ, για πρώτη φορά μέσα στο 2015 ο προπονητής μας έχει την επιλογή ενός...καθαρόαιμου αμυντικού για την άμυνα της ομάδας. Βέβαια ο Κροάτης προπονήθηκε μόλις 2 φορές με την ομάδα άρα δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί στο σημερινό παιγνίδι, όμως δεν μπορεί το ενδεχόμενο να τον δούμε να ντεμπουντάρει να αποκλειστεί.

Ο προπονητής μας σίγουρα θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Αγία Νάπα, όχι όμως μ' αυτόν του ΓΣΠ κόντρα στον Εθνικό. Στο αρχικό σχήμα θα είναι σίγουρα ο Μαργκάσα στο αριστερό φτερό της άμυνας, με τον Ράμος ίσως να επιστρέφει στο δεξί σε περίπτωση που διατηρηθεί το αμυντικό δίδυμο Λέο - Ούτσα. Κάτω από το τέρμα επιστρέφει ο Μορέιρα.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Οικονομίδης και Φιλιώτης, έχοντας τον Ασσίς προωθημένο πίσω από τον Ποτέ, ενώ στα πλάγια της επίθεσης Ρούμπιο, Σκέμπρι και Κιρμ διεκδικούν τις 2 εναπομείναντες θέσεις.

Το ότι ο Ερμής θα έχει σημαντικές απουσίες (Μπογκατίνοφ, Ταραλίδης) δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει αφού στο πλευρό του θα έχει και τους 6 "καμικάζι" σε αποστολή. Σ' αυτό το γήπεδο ειδικά έχουμε δει πολλά παράξενα να συμβαίνουν (και κόντρα στον Ερμή, που είναι ομάδα του κυκλώματος) γι αυτό χρειάζεται όλοι να είναι προσεχτικοί.

Ο αγώνας αρχίζει στις 5μμ και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από την CytaVision Sports1 και ραδιοφωνικά από το Kifines Radio.

Τα στατιστικά του αγώνα Ερμής Αραδίππου vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines