Α. Δημητρίου: «Ούτε καν τους δυσκολέψαμε»


1 Nov 2015, 8:16 p.m. kifinescom

Στο γεγονός ότι μετά το 2-1 η ομάδα μας ούτε καν δυσκόλεψε την ΑΕΚ στάθηκε ο Αντρέας Δημητρίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στη Λάρνακα.

Φανερά απογοητευμένος ο εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σημείωσε επίσης ότι με τέτοια εμφάνιση δεν μπορούμε να πάμε και να κερδίσουμε κάτι από τον επόμενο δύσκολο ματς κόντρα στο αποελ.

Αυτό που κρατάμε είναι το κακό αποτέλεσμα που μας στεναχωρεί και μας αφήνει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, ξεπερνώντας το κακό ξεκίνημα. Φτιάξαμε κάποιες φάσεις όμως καθοριστικό για το ματς ήταν το σημείο της ισοφάρισης όπως και το σοβαρό λάθος που έφερε το 2ο γκολ.

Η αντίδραση της ομάδας μετά το 2-1 δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν καταφέραμε να ανησυχήσουμε την ΑΕΚ μετά το 2-1. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε όπως θα έπρεπε. Είναι δύσκολη η στιγμή και έχουμε μείνει πολύ πίσω από πολύ νωρίς και πρέπει να δούμε πως θα προχωρήσουμε.

Έχουμε ακόμη μέρες για το παιγνίδι με το αποελ. Θα δούμε πως θα προχωρήσει η ομάδα. Για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιγνίδι σίγουρα δεν πρέπει να παρουσιαστούμε όπως σήμερα. Υπάρχει μεγάλη φορτίση σήμερα και θα πρέπει να βάλουμε μια άνω τελεία.

Ο Δημήτρης ένοιωσε μια μικρή ενόχληση και θεωρήθηκε καλύτερο να μην ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο και θα δούμε από αύριο ακριβώς τι έχει. Ο Μπαντιμπαγκά θα δοκιμάσει από βδομάδας να μπει στις προπονήσεις και να δούμε αν θα μπορέσει να συμπεριληφθεί στην αποστολή του επόμενου αγώνα.

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines