Βλ. Μιλόγιεβιτς: «Δεν έγιναν αυτά που θέλαμε»


29 Nov 2015, 6:34 p.m. kifinescom

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά από αποτυχία ο Σέρβος τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανέλυσε τον λόγο που χάθηκε το σημερινό ματς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται χρόνο για να διορθώσει κάποιες αδυναμίες είπε ο Μιλόγιεβιτς ο οποίος ζήτησε "παίχτες μαχητές" για να είναι ικανοποιημένος ο "όμορφος κόσμος" που στηρίζει την ομάδα.

Σίγουρα για μας το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Μπορώ να πω ότι σε σχέση με την ανάλυση του αντιπάλου πριν το παιγνίδι και στον σχεδιασμό μας, κάναμε σήμερα ακριβώς τα ανάποδα.

Έχω πει στα παιδιά ότι σιγά σιγά τους μαθαίνω πως δουλεύουν και πως αντιδρούν. Ο στόχος ο δικός μου είναι να βρω παίχτες που να είναι μαχητές και θα παλεύουν. Γιατί με τέτοιο κόσμο που έρχεται και υποστηρίζει την ομάδα δεν είναι καλό αυτό που βλέπουν.

Εμείς αυτή τη στιγμή είχαμε κάποια θέματα που κάναμε καλά. Πλαγιοκοπήσεις και συνεργασία για να βγάζουμε επιπλέον παίχτη στα πλάγια. Αυτό που πρέπει να γίνει μέσω της προπόνησης είναι το πως θα πηγαίνει η μπάλα και στο κουτί για να έρχεται το γκολ. Δεν ξέρω αν μπορούσαμε μετά το 2-2 να σκοράρουμε ξανά, όμως το αποτέλεσμα το βρίσκω δίκαιο.

Συγχαρητήρια στην Ένωση αλλά και στα παιδιά τα δικά μας. Έχουμε ένα θέμα στην ψυχολογία και σιγά σιγά θα τα μιλήσουμε στην ομάδα. Σίγουρα πρέπει να σταθεροποιηθεί η αμυντική γραμμή, αν και είχαμε αυτή την αρνητική εξέλιξη με τον Ρούνιε. Πρέπει όμως να δούμε την ψυχολογία. Στο ημίχρονο είδα πόσο πολύ επηρεάζεται η ομάδα.

Χρειάζεται προσπάθεια για να πάμε καλύτερα. Θα το βρούμε όμως αυτό το λίγο παραπάνω που χρειάζεται.

Αυτό που είδα από τον κόσμο της ομάδας ήταν πολύ παραπάνω από όσα είχα ακούσει. Πρέπει να τους πω ότι θα κάνουμε τα πάντα για να είναι ευχαριστημένοι και περήφανοι για την ομάδα. Ξανά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο Παραλίμνι.

Για εμάς δεν έχει μείνει τίποτα άλλο, παρά του να δουλεύουμε και είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθουμε στον δρόμο των επιτυχιών.

Σε σχέση με το τι ακριβώς εννοούσε για το ότι η ομάδα έκανε τα ανάποδα σε σχέση με τα όσα σχεδιάστηκαν πριν το παιγνίδι, ο τεχνικός της ομάδας μας είπε:

Αυτά που είχαμε πει, συγκεκριμένα το να έχουμε πίεση από ψηλά, δεν τα είδαμε γιατί είχαμε αποστάσεις στις γραμμές. Θέλαμε να είμαστε ψηλά να ασκούμε την πίεση στο πάσσιγνκ γκείμ του αντιπάλου. Όμως ο αντίπαλος εν τέλει δεν είχε την απαιτούμενη πίεση και είχε τον χώρο να επιτεθεί. Με αυτό αποκτάει και ο παίχτης της άλλης ομάδας αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να κάνει την ζημιά. Εκεί που έπρεπε να γίνει φάουλ λόγου χάρη στο κέντρου να τελειώσει η επίθεση του αντίπαλου, αυτό δεν έγινε. Μακάρι να κερδίζαμε για να τα συζητούσαμε πιο ήρεμα αυτά.

Ποιος ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην συνέχεια;

Προσωπικά ο στόχος ο δικός μου πρώτα είναι να δω τι δυνατότητες έχει αυτή η ομάδα. Μια ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως και να έχουν τα πράματα έχει τους πιο ψηλούς στόχους. Εγώ το ξέρω και δεν φοβάμαι να το πω ότι θα την φτάσω την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που πρέπει. Είναι και κάπως ψεύτικη η εικόνα που βλέπετε εσείς γιατί γίνονται πολλά στις προπονήσεις, ο χρόνος περνάει, γίνονται πολλά και κάποιοι μου έχουν δείξει κάποια πράγματα.

Είμα ευχαριστημένος από τη δουλειά των ποδοσφαιριστών και πρέπει όμως σιγά σιγά να με μάθουνε και εμένα. Οι σχέσεις τους μεταξύ τους είναι πολύ καλές και είναι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Άρα θα πάνε όλα καλά

Follow Kifines