Μιλόγιεβιτς: «Κρατούμε μόνο τη νίκη» (video)


22 Dec 2015, 9:28 p.m. kifinescom

Η κούραση και ο λίγος χρόνος που μεσολάβησε επηρέασαν την ομάδα του, δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς.

Αν και έμεινε ευχαριστημένος από την επίτευξη του στόχου της νίκης, ο Σέρβος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση ενώ θεώρησε ως ένα βαθμό φυσιολογικό το ότι κάποιοι παίχτες έχουν στραμμένο το νου τους στις διακοπές αντί στο παιγνίδι

 
Δοξα - ΟΜΟΝΟΙΑ : Δηλωσεις Vladan Milojević

Οι δηλώσεις του Vladan Milojević για τον αγώνα με την Δόξα

Posted by Kifines.com on Tuesday, 22 December 2015

Αναλυτικά:

Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε από το σημερινό παιγνίδι είναι η νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ. Για την ποιότητα του παιγνιδιού δεν μπορώ να πω κάτι γιατί όπως είδατε και εσείς δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Το περίμενα όμως το παιγνίδι να πάει έτσι.

Ο λόγος είναι γιατί το θέλαμε πάρα πολύ το ματς, ενώ ερχόμασταν από ένα πολύ δύσκολο ματς στην έδρα μας με πολύ τρέξιμο και ο χρόνος που είχαμε δεν μας άφηνε περιθώριο να έχουμε την φρεσκάδα που θέλαμε. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε ούτε 2-3 πάσες. Ήμασταν συνέχεια στην άμυνα ή να το πω διαφορετικά, μας πίεσε η Δόξα. Αν και δεν είχαν την μεγάλη ευκαιρία, είχαν αυτό το σουτ που πήγε στο δοκάρι και αν το δεχόμασταν το γκολ θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Ακόμα ένας λόγος είναι ότι έρχονται οι γιορτές και περιμένανε πως και πως να φύγουνε τα παιδιά να πάνε στις πατρίδες τους. Όσο κι αν προσπαθούσαμε να το αποβάλουμε αυτό από το μυαλό μας ήταν δύσκολο τελικά. Τέλος καλό όλα καλά στο τέλος. Το μόνο που μένει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα. Αν μου το έλεγε κάποιος από πριν ότι έτσι θα πήγαινε το ματς, θα του έλεγα ότι το περίμενα, λόγω της έλλειψης φρεσκάδας και της μεγάλης μας κούρασης.

Καλή επιτυχία στη Δόξα που έκανε σήμερα ένα από τα καλύτερα της ματς.

Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλά Χριστούγεννα, να τα περάσει με υγεία και αγάπη. Χρόνια πολλά σε όλους.

 
Δοξα - ΟΜΟΝΟΙΑ : Vladan Milojević

 

Posted by Kifines.com on Tuesday, 22 December 2015

Αν προβληματίζει η εμφάνιση και για το ότι η ομάδα πρέπει να παίζει καλύτερα

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά γιατί προσπαθούν πολύ. Όπως είδατε χάνουμε και παίχτες τώρα από τις κάρτες ενώ έχουμε και τραυματίες. Είναι κάποιες κινήσεις που μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε. Από την μία μέρα στην άλλη δεν θα αλλάξει η εικόνα. Κάθε μέρα δουλεύουμε και προσπαθούμε για να έρθουν και καλύτερες εμφανίσεις.

Για 5ο συνεχόμενο παιγνίδι αλλάξαμε την αμυντική μας γραμμή κάτι που κανονικά δεν πρέπει να κάνεις. Βάλαμε σήμερα τον Μάριο δεξιά και ευτυχώς που τα πήγε καλά το παιδί γιατί δεν ήθελα να τον βάλω σ΄αυτή τη θέση. Δεν είμαστε αυτή η ομάδα που είδατε σήμερα. Η ομάδα έχει κούραση πάνω της. Μπορείτε να δείτε και μεγαλύτερες ομάδες που παίζουν πριν τις γιορτές και ξέρουν ότι θα πάρουν ρεπό και το μυαλό τους είναι αλλού.

Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και όταν επιστρέψουμε με το καλό με κάποιες μεταγραφικές μας κινήσεις να έχουμε καλύτερη πορεία στο νέο χρόνο.

Για τις κίτρινες που ήρθαν όχι από φάουλ, και δείχνουν πρόβλημα στην ψυχολογία και την νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του

Δεν μπορώ να πω κάτι παραπανω από όσα είπατε. Σήμερα έπρεπε να κάνω πάλι διαφορετική εντεκάδα ενώ η ομάδα πρέπει να έχει σταθερότητα στην εντεκάδα της. Κάποια διαστήματα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Όχι κάτι το καταπληκτικό αλλά τουλάχιστον σωστά και βάσει αυτών που έχουμε δουλέψει.

Παίρνουμε κίτρινες κάρτες. Το μιλάμε συνέχεια με τα παιδιά. Παίρνουμε συνέχεια κάρτες διαμαρτυρίες και όχι μέσα στις φάσεις. Το παιγνίδι είναι ζωντανό και δυστυχώς δεν μπορώ την ώρα του αγώνα να κάνω κάτι γι αυτό. Πρέπει όμως να τους κάνω να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να κρεμάζουν την ομάδα.

Για τις μεταγραφές και για το ποιοι θα έρθουν και θα φύγουν

Έχουμε πάρα πολλές προτάσεις. Ο κόσμος όμως πρέπει να καταλάβει κάτι. Εδώ παίζονται πάρα πολλά. Υπάρχουν μεν παίχτες που ακόμη και να θέλουμε να τους φέρουμε υπάρχουν στην μέση συμβόλαια ή απολαβές που εμποδίζουν την μεταγραφή. Δεν πρέπει απλά να κάνουμε μεταγραφές απλά για τις μεταγραφές. Παρότι συζητήσαμε με κάποιους παίχτες δεν έγινε ακόμη δυνατό να κλείσουμε κάποιους από τους στόχους μας. Βρέθηκαν κάποιοι στόχοι που για διάφορους λόγους δεν έρχονται.

Ελπίζω ότι στο τέλος θα βρούμε τους παίχτες που θέλουμε. Θέλουμε παιδιά που όχι μόνο να είναι καλοί ποδοσφαιριστές αλλά να μπορούν να αγωνιστούν άμεσα. Ελπίζω ότι θα πάμε καλά.

Τα στατιστικά του αγώνα Δόξα Κατωκοπιάς vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines