Σαλαμίνα - ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2


13 Dec 2015, 8:31 p.m. kifinescom

Μπορεί να χρειάστηκε το γκολ του Ασσίς στο 93' για να σφραγίσει το τρίποντο, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε μετά από καιρό σημάδια ανάκαμψης.

Το γρήγορο τέρμα του Κιρμ στο 11' επέτρεψε ένα ανοιχτό παιγνίδι με την ομάδα μας να δικαιούται άλλο ένα γκολ με τον στο πρώτο ημίχρονο το οποίο κακώς ακύρωσε στο 28' ο Τράττος καθ' υπόδειξη του βοηθού Χρίστου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε γρήγορο ποδόσφαιρο με πολλές εναλλαγές θέσεων και με τους Ασσίς, Κιρμ, Σκέμπρι, Μπαντιμπαγκά, Οικονομίδη και Μαργκάσα να κάνουν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.

Ενδεικτικό πάντως της ποιότητας των δύο ομάδων όπως και του αγώνα, τα τρεξίματα συνεχίστηκαν και στην επανάληψη με ανοικτό παιγνίδι χωρίς σκοπιμότητες όπου η ομάδα μας έψαξε το γκολ που θα τέλειωνε το ματς. Η Σαλαμίνα είχε την δική της ευκαιρία στο 51' για την ισοφάριση όμως για καλή μας τύχη αυτό δεν έγινε ποτέ. Το γκολ του Ασσίς στο 93' ήταν η δικαίωση για μια καλή προσπάθεια εκ μέρους της ομάδας μας και μιας νίκης η οποία η ανάγκη της ήταν επιβεβλημένη.

Ο αγώνας

Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς δεν επέλεξε να κάνει μεγάλες αλλαγές στην 11άδα του Τσιρείου. Ο Ράμος επέστρεψε στο δεξί άκρο αντί του τιμωρημένου Ούτσα, ενώ στο κέντρο της άμυνας επέστρεψε και ο Ρούνιε που αντικατέστησε τον Γκουλόν. Παρά τις χαμένες ευκαιρίες στο Τσίρειο, ο Σέρβος έδειξε ξανά εμπιστοσύνη στον Σκέμπρι στην θέση στην επίθεση ενώ διατήρησε όλους τους υπόλοιπους που αγωνίστηκαν στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής. 

1ο Ημίχρονο

Η Σαλαμίνα μπήκε με ενθουσιασμό στο παιγνίδι προσπαθώντας να αιφνηδιάσει αφού μόλις στο πρώτο λεπτό βρήκε μια καλή ευκαιρία με τον Παύλου για να ανοίξει το σκορ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάστηκε ένα 5λεπτο για να καταφέρει να ισορροπήσει και να πάρει την κατοχή, πράγμα που όταν έγινε απλοποίησε το έργο της.

Στο 10ο λεπτό χάθηκε σημαντική ευκαιρία για τους Πράσινους όταν η κεφαλιά του Ρούνιε σε κόρνερ του Μαργκάσα αποκρούστηκε δύσκολα από τον Μιχαήλ, ενώ 1 λεπτό αργότερα ο Κιρμ άνοιξε το σκορ με κοφτό σουτ εντός περιοχής μετά από πάσα του Ασσίς.

 

 
Σαλαμινα - ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1

Το 0-1 απο τον Κίρμ

Posted by Kifines.com on Sunday, 13 December 2015

 

Στο 14ο λεπτό ο Πεδρίτο δέχτηκε την μπάλα μετά από κόντρα στο ύψος της περιοχής, έκανε το δυνατό σουτ, όμως πάνω στον Παναγή που αντέδρασε σωστά και απόκρουσε σταθερά τη μπάλα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε σταδιακά τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να βγει στην επίθεση κυρίως από τα πλάγια. Σε μια ομαδική επίθεση με τους Σκέμπρι και Ασσίς να κρύβουν την μπάλα ο Μαλτέζος σκόραρε εντός περιοχής, όμως ο βοηθός Χρίστου φαντάστηκε οφσάιντ και το ακύρωσε.

 

 
Σαλαμινα - ΟΜΟΝΟΙΑ : Ακυρωθεν γκολ

Το ακυρωθέν τέρμα του Σκέμπρι

Posted by Kifines.com on Sunday, 13 December 2015

 

Οι φάσεις στο υπόλοιπο του αγώνα μέχρι την ανάπαυλα λιγόστεψαν και μοιραία το σκορ έμεινε στο 0-1.

2ο Ημίχρονο

Η Σαλαμίνα έφτασε κοντά στην ισοφάριση νωρίς στο 2ο ημίχρονο όταν ο Ρουνιέ σε ένα τραγικό λάθος έβγαλε τον Πεδρίτο σε θέση να κάνει το σουτ σε κενή εστία. Ευτυχώς για μας η μπάλα πήγε άουτ.

 

 
Σαλαμινα - ΟΜΟΝΟΙΑ

Σοβαρό λάθος στην άμυνα σε ακόμη ένα παιχνίδι

Posted by Kifines.com on Sunday, 13 December 2015

 

Η ομάδα μας κατάφερε να απαντήσει στις ευκαιρίες στο 60' όταν το σουτ του Κιρμ αποκρούστηκε από τον Μιχαήλ σε μια σειρά καλών αποκρούσεων για τον νεαρό αφού το ίδιο έπραξε στο 75' αλλά και στο τελευταίο λεπτό στη φάση πριν το 0-2 στο σουτ του Ρουσιά.

 

 
Σαλαμινα - ΟΜΟΝΟΙΑ : Ευκαιρια Κιρμ

Χαμένη ευκαιρία από τον Κίρμ για το 0-2

Posted by Kifines.com on Sunday, 13 December 2015

 

Ο Χαφές αντιμετώπισε πρόβλημα και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 73' με τον Σιέρινταν να περνάει στο παιγνίδι για να συμπληρώσει την επίθεση και τον Μαργκάσα να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το κενό στο κέντρο που γέμισαν προσωρινά Ασσίς και Σκέμπρι, έκλεισε με την αλλαγή του Φυλαχτού στο 83' που πέρασε στη θέση του Ζίγκι.

Ο Ρουσιάς μπήκε στο παιγνίδι στο 91' χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία στο 93' εντός περιοχής για να σκοράρει, όταν ο Μιχαήλ έκανε άλλη μια καλή απόκρουση, όμως ο Ασσίς στην επαναφορά έκανε το πολυπόθητο 0-2 και τέλειωσε το ματς.

Αγωνίστηκαν: Παναγή, Ράμος, Ρουνιέ, Ρομαρίκ, Χαφές, Οικονομίδης, Μαργκάσα, Ασσίς, Μπαντιμπανγκά, Κιρμ, Σκέμπρι

Σκόρερ: 11' Κιρμ, 93' Ασσίς
Κάρτες: Ρομαρίκ, Σκέμπρι, Ρουνιέ

Follow Kifines