Κύπελλο: Καρμιώτισσα - ΟΜΟΝΟΙΑ 0-5 (videos)


18 Feb 2015, 6:52 p.m. kifinescom

Με Ρουσιά και Σκέμπρι να βάζουν μπρος την μηχανή της επίθεσης στο δεύτερο ημίχρονο, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε την Καρμιώτισσα για δεύτερη φορά και πλέον περιμένει αντίπαλο για τα ημιτελικά

Αν και το πρώτο ημίχρονο δεν προδίκαζε τέτοια έκταση στο σκορ, η ΟΜΟΝΟΙΑ με τις αλλαγές του ημιχρόνου και με τον Ρουσιά να συνεργάζεται άψογα με τον Σκέμπρι πήρε τη δεύτερη νίκη που έψαχνε με τους επιθετικούς της να χρεώνονται και τα γκολ που είχαν ανάγκη για την συνέχεια. 

Με πολλές αλλαγές παρέταξε την ομάδα του ο Κώστας Καϊάφας, δίνοντας φανέλα βασικού στον Γιωργαλλίδη στη θέση του τερματοφύλακα και στους Λομπιανίτζε και Μουλαζίμη στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά κι αριστερά τους οι Χάρης Κυριάκου και Χριστόφορος Χαραλάμπους αντίστοιχα. Πιο μπροστά αγωνίστηκαν οι Γκουλόν και Μαργκάσα με τους Φοφανά και Δημητρίου στα πλάγια και τον Σκέμπρι να αγωνίζεται πίσω από τον Γκαρσία

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε νωθρά στον αγώνα με την Καρμιώτισσα να κλέβει τις εντυπώσεις με το καλό πρέσιγνκ και τις γρήγορες επιθέσεις της. Η ομάδα μας σε κανένα στάδιο του  πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφερε να βρει καλό ρυθμό και υπέπεσε σε πάρα πολλά λάθη. Το θέαμα ήταν ιδιαίτερα φτωχό όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε κοντά στο γκολ στο 19 με τον Σκέμπρι, στο 31 με τον Γκαρσία ενώ ο Μαργκάσα είχε ένα καλό σουτ στο 33' που έφυγε έξω.

Η Καρμιώτισσα, που στο 20' αναγκάστηκε να αλλάξει τον τερματοφύλακα της σε τραυματισμό του Αμπντίκοφ, με τον Ηρακλέους να μπαίνει στο παιγνίδι, ήταν ιδιαίτερα καλή και κηνύγησε τις πιθανότητες για το "θαύμα" χωρίς όμως επιτυχία.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Καϊάφας πέρασε στο παιγνίδι τους Οικονομίδη και Ρουσιά αντί τους Κυριάκου και Γκαρσία. Ο Γκουλόν πήγε πίσω στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Λομπιανίτζε, ο Μουλαζίμης δεξιά στη θέση του Κυριάκου και ο Ρουσιάς στην κορυφή της επίθεσης. Μόλις στο 50ο λεπτό ο Ρουσιάς έφυγε μπροστά (από θέση οφσάιντ) σε τετ α τετ με τον Ηρακλέους και εφόσον ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας του έκλεισε τον χώρο για το σουτ, πήγε πιο δεξιά και έβγαλε σέντρα πάρε βάλε για τον Σκέμπρι που με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλύτερη πλέον και με το όποιο άγχος να έχει φύγει από πάνω της, συνέχισε να επιτίθεται κατά κύμματα χάννοντας ευκαιρίες με Δημητρίου, Ρουσιά και Σκέμπρι στο δεκάλεπτο μετά το τέρμα. Ο Καϊάφας μάλιστα πέρασε στο παιγνίδι και τον Λούβαρη στη θέση του Μαργκάσα για να πάρει και αυτός χρόνο συμμετοχής. Στο 62' μια όμορφη μπαλιά από την άμυνα από τον Χαραλάμπους βρήκε μόνο τον Ρουσιά που αυτή τη φορά δεν λάθεψε στο τετ α τετ με τον Ηρακλέους και με πλασέ έκανε το 0-2

Στο 68ο λεπτό ο Δημητρίου έκανε τη σέντρα από αριστερά και με την άστοχη έξοδο του Ηρακλέους έδωσε την ευκαιρία στον Σκέμπρι να κάνει πολύ εύκολα το 0-3 με το κεφάλι.

4 λεπτά αργότερα ο Μαλτέζος από αριστερά πέρασε μπαλιά πίσω από την άμυνα με τον Ρουσιά να τρυπώνει και με πλασέ να διπλασιάζει και αυτός τα τέρματα του ανεβάζοντας τον δείχτη του σκορ στο 0-4.

Στο 84' ο Σκέμπρι υποδέχτηκε την πάσα στη καρδιά της άμυνας από τον Δημητρίου και μετά από τις προσποιήσεις κατάφερε να νικήσει τους δύο αμυντικούς και τον τερματοφύλακα κάνοντας το χατ τρικ και το 0-5.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να επιτείθεται και έχασε μεγάλη ευκαιρία για 6ο τέρμα στο 87' όταν ο Φοφανά σημάδεψε το δοκάρι ενώ ο Χαραλάμπους στην επαναφορά παρότι έκανε δυνατό σουτ δεν σκόραρε ελέω Ηρακλέους που έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ. Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Γκουλόν στο 91' με τον Ηρακλέους να μαζεύει τη μπάλα και ταυτόχρονα τον Νικολάου να σφυρίζει τη λήξη.

 

Αγωνίστηκαν: Γιωργαλλίδης, Κυριάκου (46' Οικονομίδης), Μουλαζίμης, Λομπιανίτζε, Χαραλάμπους, Γκουλόν, Μαργκάσα (55' Λούβαρης), Σκέμπρι, Φοφανά, Δημητρίου, Γκαρσία (46' Ρουσιάς)

Σκόρερ: 50' 68' Σκέμπρι, 62' 72' Ρουσιάς
Κάρτες: Λομπιανίτζε

Το Live Report του αγώνα

Follow Kifines