Καιάφας: «Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας»


21 Apr 2015, 9:31 p.m. kifinescom

Με γραπτή δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Καϊάφας, αναφέρθηκε στον αυριανό επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον αποελ, ενώ κάλεσε τον κόσμο μας να στηρίξει την προσπάθεια που θα γίνει, ζητώντας του παράλληλα όπως διαφυλαχτεί ως κόρη οφθαλμού η δύναμη της έδρας μας:

"Μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, οι πιθανότητές μας για πρόκριση στον τελικό δεν είναι πολλές. Όμως, είμαστε αποφασισμένοι αυτές τις πιθανότητες να τις κυνηγήσουμε, με όλες μας τις δυνάμεις.

Σε αυτήν την προσπάθεια, θέλουμε να έχουμε σύμμαχο τη μεγάλη μας δύναμη, τον κόσμο μας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι αυτή η συμπαράσταση θα πρέπει να γίνει σε αθλητοπρεπή πλαίσια, αποφεύγοντας ενέργειες που θα μας κοστίσουν τη δύναμη της έδρας μας.

Η σεζόν για εμάς δεν τελειώνει αύριο, οποιοδήποτε αποτέλεσμα και εάν προκύψει. Έχουμε να δώσουμε καθοριστικά παιχνίδια μέχρι το τέλος, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι εντός έδρας.

Στο "σπίτι" μας θέλουμε να παίζουμε με κατάμεστες τις κερκίδες. Αυτό είναι το μεγάλο μας όπλο και θα πρέπει να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού".

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας

Follow Kifines