Η ώρα της κρίσης


2 May 2015, 11:25 a.m. kifinescom

Οι μεγάλες ομάδες κρίνονται στα μεγάλα ραντεβού και ως τέτοιο χαρακτηρίζεται το σημερινό παιγνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον αιώνιο της αντίπαλο.

Μετά από μια παράξενη σεζόν, η ομάδα μας βρίσκεται 4 στροφές πριν το τέλος στη θέση του να μπορεί να τα φέρει όλα τούμπα και να ελπίζει ακόμη και για τον πιο ανέλπιστο τον στόχων, αυτό του πρωταθλήματος. Το γράφουμε με πάσα επίγνωση του τι λέμε, ότι μια νίκη σήμερα κόντρα στο αποελ, εκτός έδρας μάλιστα θα δώσει στην ομάδα μας δυναμική που μπορεί να τη φέρει μέσα στα επόμενα τρία ματς να διεκδικεί τον τίτλο.

Στην ουσία τα δεδομένα παραμένουν ως είχαν μεν, με την ομάδα ακόμη και σε περίπτωση νίκης να μην εξασφαλίζεται ούτε καν για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως αν πετύχει αυτό που δεν κατάφερε τα τελευταία δύο χρόνια σήμερα, τότε θα έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι μπορεί να κάνει την απόλυτη έκπληξη.

Αυτοί που θα αγωνιστούν σήμερα έχουν να δώσουν απαντήσεις. Για την κακή εμφάνιση με την ΑΕΚ, για τις αποτυχίες κόντρα στο αποελ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και για την μέτρια χρονιά που πραγματοποίησε η ομάδα. Μια νίκη σήμερα, μπορεί ουσιαστικά να διαγράψει την πίκρα μιας ολόκληρης σεζόν και να δώσει νέα προοπτική στο Τριφύλλι ανεξαρτήτου του αν καταφέρει στο τέλος της χρονιάς να κόψει πρώτη το νήμα.

Ο Καϊάφας αντιμετωπίζει πρόβλημα μόνο με τον Ρόντρι και έχει στη διάθεση του όλους του τους ποδοσφαιριστές για να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα για να πάρει το ντέρμπι. Ιδού η ευκαιρία λοιπόν, για να ορθώσει ανάστημα το Τριφύλλι και να φωνάξουμε στο τέλος της νύχτας "Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ για νέες νίκες πάμε..." .

Για όσους δίνουν σημασία στη σημειολογία,  σαν σήμερα 5 χρόνια πριν, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδιζε το αποελ και πανηγύριζε τον 20ο τίτλο πρωταθλητή στην ιστορία της.


 

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines