Α. Δημητρίου: «Θέλουμε το ξέσπασμα»


30 Sep 2015, 12:59 p.m. kifinescom

Πλήρως συνειδητοποιημένος για το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει πείσει ακόμη, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας μίλησε για την ανάγκη μιας νίκης το Σάββατο και του ανάλογου ξεσπάσματος.

Πέραν των όποιων αγωνιστικών αδυναμιών, ο Αντρέας Δημητρίου έκανε λόγο για το πλήγμα που φέρνει ένας αποκλεισμός στην Ευρώπη στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος ενώ επιβεβαίωσε ότι οι Γκουλόν, Μαργκάσα και Χριστοφή μετρούν πλέον αντίστροφα για την επιστροφή τους στα γήπεδα.

Μιλώντας στον SuperSport FM ο εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημέρωσε ότι κατατέθηκε ο φάκελος των κριτηρίων για τον Σεπτέμβριο χωρίς προβλήματα ή παραλήψεις.

Αναλυτικά:

Είναι αλήθεια ότι ψάχνουμε μια νίκη σε παιγνίδι ντέρμπι. Διψάμε για μια μεγάλη νίκη που θα μας κάνει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, να έχουμε μεγαλύτερη σιγουριά στο γήπεδο και να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να δείξει καλύτερα πράγματα. Είναι αλήθεια ότι μας αρέσουν τα παιγνίδια ντέρμπι γιατί μέσω αυτών μπορείς να κερδίσεις πάρα πολλά πράγματα πέραν των τριών βαθμών.

Προσπαθούμε να δουλέψουμε με ηρεμία, να διαβάσουμε τον αντίπαλο για να φτιάξουμε και τα δικά μας πλάνα και σιγά σιγά βλέπουμε και τους ποδοσφαιριστές που είναι έξω ως τραυματίες να επιστρέφουν, έτσι η ομάδα γεμίζει σιγά σιγά.

Απαντώντας το ερώτημα για τους λόγους που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βγάζει στο γήπεδο αυτό που δηλώνει επανειλημμένα ο προπονητής, ήτοι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ καλή ομάδα, ο Αντρέας Δημητρίου δήλωσε:

Έχω την εντύπωση ότι ένα μεγάλο μέρος του γιατί δεν βγάλαμε αυτά που μπορούμε, αφορούν καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους. Όμως πέρα τούτου είναι και θέμα ψυχολογίας. Ο αποκλεισμός μας παραδείγματος χάριν, επηρεάζει την ομάδα στην πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Είναι δυστυχώς αλήθεια. Πέραν αυτού πληρώσαμε κάποια ατομικά λάθη, στιγμές απροσεξίας όπως και το ότι δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να καθαρίσουμε τα παιγνίδια εκεί που έπρεπε. Είναι μια καλή ερώτηση που καλύτερα να απαντηθεί από τους αρμόδιους για τα ποδοσφαιρικά θέματα στην ομάδα.

Αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε είναι μια δυνατή ομάδα. Είμαστε σ' αυτό το στάδιο ακόμη. Του να δημιουργήσουμε. Γιατί δεν είμαστε στην θέση να πούμε ότι είμαστε μια ισχυρή ομάδα. Και υπογραμμίζω την λέξη ομάδα, γιατί έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που χρειάζονται ακόμα λίο χρόνο για να δέσουν. Χρειάζεται το ξέσπασμα, που θέλαμε να είχαμε με την Ανόρθωση αλλά δεν ήρθε και ελπίζουμε να το έχουμε στην συνέχεια.

Για τους τραυματίες:

Ο Γκουλόν και ο Μαργκάσα ακολούθησαν χθες μέρος του κανονικού προγράμματος. Απέφυγαν κάποια μέρη της προπόνησης τα οποία θεώρησε το ιατρικό επιτελείο ότι θα ήταν καλύτερο να μην τα ακολουθήσουν. Ο Γκουλόν είναι σε καλύτερη θέση από ότι ο Μαργκάσα. Αν συνεχίσει η βελτίωση της κατάστασης του ίσως να προλάβει να μπει στην αποστολή. Ο Μαργκάσα χρειάζεται άλλη μια βδομάδα ενδεχομένως. Και ο Δημήτρης Χριστοφή ανεβαίνει, όμως χρειάζεται ακόμη λίγες μέρες.

Αναφορικά με τον κόσμο που περιμένει η Διοίκηση το Σάββατο στο ΓΣΠ:

Περιμένουμε πάνω από 10 χιλιάδες κόσμο αν και γνωρίζουμε ότι δεν πείσαμε ακόμη τον κόσμο μας. Θέλουμε όμως τον κόσμο να έρθει με θετική σκέψη και ενέργεια για να κάνουμε το αγωνιστικό και βαθμολογικό ανέβασμα της ομάδας μας. Ας φτιάξουμε εμείς το Σάββατο μια πολύ όμορφη για μας, συνοδεύοντας την με νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Απόλλωνας.

Για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου:

Κατατέθηκε ο φάκελος χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι και αυτό ένα μέρος σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν σκεφτούμε που βρισκόμασταν πέρσι έτσι καιρό και που είμαστε τώρα, έχουμε κάνει πολλά βήματα. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο χρέος, όμως είμαστε σε ένα σημείο όπου η κατάσταση πάει να γίνει διαχειρίσημη. Χρειάζονται ακόμη πράγματα να γίνουν και κάποιοι ακόμη διακανονισμοί. Αν γίνει αυτό θα μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να αποβάλει ένα πολύ μεγάλο βάρος. Πολύ σημαντικό αυτό για να μπορέσει να λειτουργεί σωστά η ομάδα αφού από την περασμένη σεζόν έχουμε πετύχει να αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές χωρίς να σκέφτονται οτιδήποτε άλλο ενώ έχουν και τις κατάλληλες συνθήκες στην προπόνηση και στο προπονητικό μας κέντρο για να αθλούνται.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Απόλλων Λεμεσού

October 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines