Χριστοδούλου: "Μονόδρομος η νίκη με Αγία Νάπα"


22 Sep 2015, 12:39 p.m. kifinescom

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεκαθάρισε ότι καλές οι θετικές παρουσίες όμως στο ποδόσφαιρο όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Το θετικό είναι ότι είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που ερχόταν με θετική ψυχολογία μετά από 3 θετικά αποτελέσματα ενώ στον αντίποδα στη δική μας πλευρά υπήρχε αρνητική ψυχολογία και ως ένα βαθμο δικαιολογημένη μουρμούρα.

Παρότι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν πήραμε τους 3 βαθμούς γι αυτό το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η εμφάνιση.

Για την πίεση στην ομάδα και το πόσο επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές:

Εγώ προσωπικά δεν δέχομαι τον παράγοντα πίεση ως δικαιολογία. Μια ομάδα που είναι από την αρχή της ιστορίας ταγμένη να πρωταγωνιστεί είναι δεδομένο ότι φέρνει την πίεση. Άρα όσοι έρχονται εδώ το ξέρουν. Αυτή η πίεση θα πρεπει να τους πεισμώνει για να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο κόσμος τι θέλει να βλέπει; Μια ομάδα που να βγάζει πάθος 90 λεπτά και να ζητά την νίκη. Μπορούσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς με την Ανόρθωση, δεν έγινε αυτό κι όμως ο κόσμος μας χειροκρότησε γιατί είδε την προσπάθεια.

Στο τέλος όμως όλοι και όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Η απογοήτευση και η ένταση θα εξατμιστεί όταν έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα.

Για την προσφορά των νέων ποδοσφαιριστών:

Κάποιοι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να αγωνιστούν προχθές έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και περιμένουμε και τις επιστροφές των τραυματιών. Όσο γεμίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ τόσο θα αναβαίνουμε.

Για την βαθμολογική μας θέση:

Η βαθμολογία είναι εκεί και δεν θα κάνουμε το άσπρο μαύρο. Όποιος βλέπει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην 9η θέση αντιδράει αναλόγως της ιστορίας της ομάδας. Βέβαια υπάρχει ο χρόνος για να ανεβούμε εκεί που πρέπει.

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που δεν γίνονται γκολ:

Όσο μια ομάδα κάνει ευκαιρίες, θα έρθουν και τα γκολ. Το είχε επισημάνει αυτό ο προπονητής μας. Αυτό λέει και η εμπειρία του ποδοσφαίρου.

Για το ματς με την Αγία Νάπα:

Το παιγνίδι είναι μονόδρομος για μας. Από την άλλη όμως δεν είναι εύκολος αγώνας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία και να πάμε με άλλη νοοτροπία στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Για το πότε επιστρέφουν οι Γκουλόν, Μαργκάσα και Χριστοφή:

Είναι σε καλή πορεία οι τραυματίες. Δεν νομίζω να επιστρέψει αυτή τη βδομάδα κάποιος από τους 3.
Ίσως κάποιος/οι από τους 3 να επανέλθουν στο ματς με τον Απόλλωνα.
Ο Ράμος έχει εκτίσει την τιμωρία του και επιστρέφει από αυτή την βδομάδα

Για το ρόστερ της ομάδας:

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έχει να ζηλέψει κάτι από κάποια άλλη ομάδα. Το είχα ξαναπεί και δεν άρεσε. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Για την παρουσία του κόσμου:

Το έχουμε πει και το Σάββατο ότι παρά την μεγάλη απογοήτευση έδωσε μαζικό παρόν στο ΓΣΠ. Θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη αλλά η ψυχολογία του κόσμου είναι κατανοητό ότι βασίζεται και πάνω στα αποτελέσματα.
Δεν πρέπει να απογοητεύεται ο κόσμος όμως. Η θετική ενέργεια από τον κόσμο βοηθάει και τους ποδοσφαιριστές μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για μας ο πρώτος μας στόχος πρέπει να είναι να ξεπεράσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα. Δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα που έχουμε απλά και μόνο γιατί μετά από υπερπροσπάθεια φτιάξαμε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Και τέλος οι ευχές σε Καϊάφα και Δημητρίου:

Ευχόμαστε σε Κώστα Καϊάφα χρονια πολλά και στον Αντρέα Δημητρίου τα καλύτερα για τη γέννηση του παιδιού τους.

Τα στατιστικά του αγώνα Αγία Νάπα vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines