Επιβάλλεται να νικήσει


27 Apr 2016, 10:45 a.m. kifinescom

Τέσσερις μέρες μετά την ήττα που πλήγωσε όσο καμιά άλλη στο πρωτάθλημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες και με  μια πιθανή απώλεια της Ανόρθωσης στο ματς της με τον Απόλλωνα να τελειώσει το θέμα Ευρώπη σήμερα. 

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα και οι πληγές του αγώνα του Σαββάτου είναι ακόμη ανοιχτές. Ο εκνευρισμός για τα δύο λάθη που επέτρεψαν στο αποελ στις δύο μόνο φάσεις εκ διαμέτρου αντίθετες με την ανυπαρξία τους, να μας τιμωρήσει, δεν έχει ακόμη υποχωρήσει. 

Αναγκαστικά όμως πρέπει σήμερα να δούμε το επόμενο κεφάλαιο στο Πρωτάθλημα 2015-16 το οποίο λέει ότι για την 8η αγωνιστική των πλέιοφ η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί την Σαλαμίνα στο ΓΣΠ. Λέει επίσης ότι με την διαφορά των 5 βαθμών από την ζώνη "απαγόρευσης εξόδου στην Ευρώπη", η νίκη στο σημερινό ματς είναι μονόδρομος. Κι αυτό γιατί θα υπολείπεται ένας μόνο βαθμός (η ισοβαθμία με την Ανόρθωση ευνοεί την δική μας ομάδα) στα υπόλοιπα 2 ματς ή ακόμη καλύτερα αν η Ανόρθωση δεν κερδίσει τον Απόλλωνα στο σπίτι της σήμερα, τότε θα σφραγίσει το διαβατήριο της για το Γιουρόπα της νέας σεζόν. 

Ο Μιλόγιεβιτς αντιμετωπίζει ένα ουσιαστικό πρόβλημα και πονοκέφαλο για το σημερινό παιγνίδι. Η κάρτα του Καρλίτος που τον αφήνει εκτός αποστολής ήρθε στο χειρότερο γι αυτόν σημείο. Ο Ράμος ακόμη δεν μπορεί να αγωνιστεί και είναι εκτός αποστολής, ενώ ο Μάριος Δημητρίου είναι από καιρό παροπλισμένος. Αναγκαστικά βλέπει άλλες λύσεις για την θέση ο Σέρβος, με την λύση του Φιλιώτη να είναι η πεπατημένη, αφού ο νεαρός μπακ έχει εμπειρία στη θέση, ενώ το ρεπορτάζ βγάζει και υποψηφιότητα του Οικονομίδη. 

Ο,τι και να αποφασίσει ο Μιλόγιεβιτς η ουσία είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί σοβαρή και ανεπηρέαστη από το χαστούκι του Σαββάτου, να πάρει το τρίποντο στην έδρα της και να απολογηθεί έτσι στον ελάχιστο βαθμό για την πίκρα που πότισε τους οπαδούς της. 

Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: 

Κωνσταντίνος Παναγή, Αντώνης Γιωργαλλίδη, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Καρίμ Χαφέζ, Αντρέας Παναγιώτου, Ρενάτο Μαργκάσα, Ρομαρίκ, Ιβάν Ρούνιε, Μάριν Όρσουλιτς, Αναστάσιος Καντούτση, Γκεόργκε Φλορέσκου, Γιώργος Οικονομίδη, Γεράσιμος Φυλακτού, Λουσιάνο Μπεμπέ, Νούνο Ασίς, Άντραζ Κιρμ, Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα, Βίνσεντ Εζέ, Δημήτρης Χριστοφή, Ονησίφορος Ρουσιά, Αντρέ Σκέμπρι και Κίλιαν Σέρινταν.

Η προϊστορία: 

Στους τελευταίους 9 αγώνες, όπως και γενικά στην ιστορία των δύο Σωματείων, η ΟΜΟΝΟΙ υπερέχει ολοκληρωτικά έναντι της σημερινής της αντιπάλου. Συγκεκριμένα: 

Στην φετινή περίοδο οι δύο ομάδες τα έχουν ήδη πει 3 φορές, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φεύγει νικήτρια εύκολα ή δύσκολα και στις 3. 

Περισσότερα και αναλυτικότερα στατιστικά εδώ: ΟΜΟΝΟΙΑ Vs Σαλαμίνα

Η σφυρίχτρα:

Διαιτητής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Α' Βοηθός Διαιτητής ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΙΚΤΩΡΟΣ
Β' Βοηθός Διαιτητής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑ
Τέταρτος Διαιτητής: ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΡΑΤΤΟΥ
Παρατηρητής: ΑΝΔΡΕΑΣ Λ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο αγώνας αρχίζει στις 4μμ και θα μεταδίδεται ζωντανά από την Primetel 

 

Follow Kifines