Για την ιστορία μας


18 May 2016, 12:21 a.m. kifinescom

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται απόψε στον 21ο της τελικό Κυπέλλου της ΚΟΠ και στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου για 15η φορά στην 68χρονη της ιστορία. 

Αν κάποιος αναζητεί ακόμη τα απαιτούμενα κίνητρα που θα οδηγήσουν την ομάδα στον δρόμο της δόξας ας μην ψάχνει για πολύ. Μια ματιά στο παλμαρέ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αρκεί. Η ιστορία του Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας αποτελεί από μόνη της το κεντρικό γρανάζι στον μηχανισμό που οδηγεί την ομάδα μας στην διεκδίκηση και στην πολυπόθητη κατάκτηση του τροπαίου. 

Η απουσία από τίτλους και τελικούς των τελευταίων τριών χρόνων αποτελούν την παραφωνία και όχι τον κανόνα στην πολύχρονη πρωταγωνιστική πορεία του Τριφυλλιού στα πεπραγμένα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αυτό και μόνο πρέπει να αποτελεί το εφαλτήριο για να δώσει η ομάδα μας όλο της το είναι στο χόρτο του Τσιρείου για να κατακτηθεί το 15ο Κύπελλο στην ιστορία μας. 

Γιατί η ιστορία μας, το οφείλει στους πατεράδες μας και τους παππούδες μας της χρυσής εποχής της Βασίλισσας. Γιατί η ιστορία μας το χρωστάει στα παιδιά μας και το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Για τους πρώτους πρωταθλητές του 1961, τους πρώτους κυπελλούχους του 1965 και για όλους αυτούς που ακολούθησαν και θα ακολουθήσουν.

Γιατί η ιστορία μας γράφτηκε με τίτλους...

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

Τα στατιστικά του αγώνα Απόλλων Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines