Τζ. Κάρβερ: "Το ξέραμε ότι η πρόκληση θα ήταν μεγάλη"


18 Jan 2017, 7:24 p.m. kifinescom

Ο Κάρβερ θύμησε στις δηλώσεις του την σημασία του 0 παθητικού στον πρώτο αγώνα ενώ είπε ότι είχε προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές τους για την μεγαλύτερη πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν φέτος. 

Ο τεχνικός της ομάδας μας αναλυτικά δήλωσε: 

Κάθομαι εδώ ως ο πιο χαρούμενος από τους 2 προπονητές. Ήταν το 5ο μας ματς σε 2 βδομάδες και ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Ήταν ένα κουρασμένο, ισορροπημένο όμως με χαροποιεί ότι παρά το γκολ που δεχτήκαμε με κακή άμυνα βρήκαμε τον τρόπο να απαντήσουμε. Δείχνει και την σημασία του 0 παθητικού στον πρώτο αγώνα κάτι που είπα και την περασμένη βδομάδα. Δεχτήκαμε πίεση από βαθιά κτυπήματα φάουλ όμως αντεπεξέλθαμε. 

Είχα πει στους ποδοσφαιριστές ότι μας περιμένει μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση.Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που μας δυσκόλεψε πολύ, κάτι που δεν αναμένω να ξανααντιμετωπίσουμε στην συνέχεια.. Στο κύπελλο παίζεις για το αποτέλεσμα και αυτό πήραμε στο τέλος. 

Από πλευράς Εθνικού ο Ιβανάουσκας είπε: 

Πιστεύω ότι καμιά από τις δύο ομάδες δεν άξιζε να χάσει. Η ισοπαλία όμως μετράει ως ήττα για μας. Ήταν σημαντικό για μένα να δω τους ποδοσφαιριστές μου να παίζουν μέσα σ' αυτή την "αγγλική βδομάδα" και έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έβγαλαν στο γήπεδο. 

Είμαι χαρούμενος που δεν περνάμε εμείς στο Κύπελλο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και αν προχωρούσαμε μέχρι τον τελικό θα είχαμε παραπάνω ματς. Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πιο τυχερή και τους εύχομαι να φτάσουν στον τελικό γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Η δική μας ομάδα πρέπει να φτάσει στην ολοκλήρωση των στόχων της και θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσουμε και στους 2 θεσμούς. 

Τα στατιστικά του αγώνα Εθνικός Αχνας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines