Τζ. Κάρβερ: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα»


19 Feb 2017, 6:23 p.m. kifinescom

Αναγνώρισε την ανωτερότητα της ΑΕΚ ο Κάρβερ που φάνηκε εκνευρισμένος για άλλη μια φορά για τα εύκολα γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας, τονίζοντας ότι με τέτοια αμυντική συμπεριφορά δεν έχει και τόση σχέση το σύστημα με το οποίο αγωνίζεσαι. 

Ο προπονητής της ομάδας μας φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, αφού σε ερώτηση για την μη χρησιμοποίηση του Χριστοφή από την αρχή απάντησε μονοκόμματα ότι αυτό έγινε γιατί δεν το επέλεξε ο ίδιος. 

Αναλυτικά:

Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τον προπονητή τους. Χάσαμε απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα που πέτυχε γκολ στις ευκαιρίες της που ήταν παραπάνω από τις δικές μας. Σίγουρα αλλάξαμε κάποια πράγματα σε σχέση με το Κύπελλο όμως αυτό δεν έχει σχέση. Όταν δίνεις πέναλτι και δέχεσαι τέτοια γκολ από στατικές δεν έχει σημασία το 4-4-2 ή το 4-3-3 ή το όποιο σχήμα. Ήμασταν χειρότεροι του αντιπάλου μας και γι αυτό χάσαμε. Το είπα ξανά ότι η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισα στην Κύπρο και θα πολεμήσει μέχρι τέλους. Έχουμε τώρα την Τετάρτη επαναληπτικό με τον Απόλλωνα, άλλη μια ομάδα κορυφής και πρέπει να είμαστε διαφορετικοί. 

Σε ερώτηση για την τόσο κακή εμφάνιση σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα ο Τζον Κάρβερ είπε:

Όταν είσαι προπονητής στην ΟΜΟΝΟΙΑ όλα τα ματς είναι σημαντικά. Ήμασταν "δεύτεροι" στο ματς σήμερα και χάσαμε. Τώρα πρέπει να δούμε την Τετάρτη και το πως θα αγωνιστούμε εκεί. Δεν μπορώ να μείνω κολλημένος στο σημερινό ματς που πλέον δεν μπορεί να αλλάξει τώρα. 

Σε ερώτηση για το γιατί ο Χριστοφή δεν ήταν στην εντεκάδα απάντησε: 

Επειδή δεν τον επέλεξα . 

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε: 

Ευχαριστώ τον προπονητή για τα καλά του λόγια. Όταν προέρχονται από άνθρωπο γνώστη του ποδοσφαίρου μετράει διπλά. Και με ΑΕΛ και αποελ προηγηθήκαμε αλλά δεν πήραμε τις νίκες. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για το σημερινό παιγνίδι. Εϊχαμε ένα δύσκολο παιγνίδι με ψηλή πίεση αφού μπορούσαμε να βγούμε και εκτός τετράδας. Γνωρίζαμε την ποιότητα της ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί και την αντιμετωπίσαμε σωστά. Νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την στήριξη και εύχομαι καλή συνέχεια στο μέλλον στην ΟΜΟΝΟΙΑ. 

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines