Μέχρι το 2026 στην Ομόνοια ο Λοΐζος


28 Aug 2022, 7 p.m. kifinescom

Τέλος στον συναγερμό με το μέλλον του Λοΐζου στην ομάδα μας αφού ο 19χρονος μεσοεπιθετικός τη ομάδας μας ανανέωσε και επέκτεινε το συμβόλαιο του και ξαναμπαίνει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα 

Η ανακοίνωση της ομάδας μας 

Έχουμε συμφωνήσει με τον Λοΐζο Λοΐζου την επέκταση της συνεργασίας μας μέχρι το 2026.

Ο Λοΐζος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια αναδείχθηκαν μέσα από την Ακαδημία μας και έγιναν σημαντικά στελέχη της πρώτης ομάδας. Αυτή αποτελεί μια από τις βασικές μας επιδιώξεις: Παιδιά από τα «σπλάχνα» της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να προχωρούν και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Μέσα από την αγωνιστική τους παρουσία με το τριφύλλι στο στήθος, με αφοσίωση και εργατικότητα, είναι βέβαιο πως αυτά που θέλουν θα τα πετύχουν. Μιλώντας στο γήπεδο, μακριά από την παγίδα των social media και της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δίπλα τους, στήριγμά τους, σε αυτήν τη διαδρομή. 

Ο Λοΐζος με ενθουσιασμό επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, είναι απόλυτα προσηλωμένος στους αγωνιστικούς στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με μεγάλη διάθεση για δουλειά και με «δίψα» για νέες ομαδικές και ατομικές διακρίσεις. 

Ευχόμαστε στον Λοΐζο να πανηγυρίσει νέες επιτυχίες με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να υλοποιήσει τους προσωπικούς στόχους που έχει θέσει.

Follow Kifines