Συλλαλητήριο στο Ελευθερία!


20 Mar 2013, 6:12 p.m. kifinescom

Ενημερωτικό δελτίο εξέδωσε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ για τον αυριανό αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το αποελ, όταν και θα γίνει η απονομή του τροπαίου στην ανδρική ομάδα, όπως και σ' αυτήν των νέων, για το Πρωτάθλημα του 2012-13. Το Ελευθερία πρέπει να γεμίσει ασφυκτικά!

Η στιγμή της επιβράβευσης για τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς έχει φθάσει για το τμήμα φούτσαλ του Σωματείου μας, καθώς μετά τη λήξη του αυριανού αγώνα με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ City Futsal, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί η απονομή του τίτλου στις πρωταθλήτριες ομάδες αντρών και νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την σεζόν 2012-13.

Το ντέρμπι του Κυπριακού φούτσαλ θα πραγματοποιηθεί αύριο, στο «Ελευθερία» και θα ξεκινήσει στις 20:30, ωστόσο οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, για αποφυγή ταλαιπωρίας στις εισόδους, αφού ο έλεγχος που θα πραγματοποιήσει η αστυνομία θα είναι αυστηρός. Το τμήμα φούτσαλ καλεί τους φίλους της ομάδας μας να ακολουθήσουν τις υποδείξεις τις αστυνομίας.

Εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι θα προπωλούνται μέχρι και αύριο το μεσημέρι στην Green Boutique και στο Συνεδριακό Κέντρο του Γ.Σ.Π., ενώ τα ταμεία του σταδίου «Ελευθερία» θα ανοίξουν την ημέρα του αγώνα, στις 19:00.

Παρακαλούνται οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα βρεθούν αύριο στο στάδο, όπως παραμείνουν στις θέσεις τους μετά το τέλος του αγώνα, καθώς ο 2ος Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ, Νικ Νικολάου, θα απονέμει τον τίτλο της πρωταθλήτριας, τόσο στην αντρική μας ομάδα, όσο και στην ομάδα των U21.

Αξίζει στο τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ένα γεμάτο γήπεδο στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ City Futsal, ούτως ώστε οι πρωταθλητές να πανηγυρίσουν τη μεγάλη τους επιτυχία μαζί με χιλιάδες κόσμο στο πλευρό τους. Αυτό άλλωστε θα αποτελέσει και την κορυφαία επιβράβευση για το τμήμα φούτσαλ, που τα τελευταία χρόνια έχει χαρίσει αρκετές επιτυχίες και τίτλους στο Σωματείο μας.

Follow Kifines