Ενίσχυση με Μπόρις Περέιρα Ραμάλο


15 Sep 2014, 2:27 p.m. kifinescom

Το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Βραζιλιάνου, Μπόρις Περέιρα Ραμάλο, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και ενσωματώθηκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, ενώ είχε πέρασμα για δύο σεζόν και από την Αραράτ.
 
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επεσήμανε: «Είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Από την πρώτη στιγμή όλοι στην ομάδα με έκαναν να νιώσω καλοδεχούμενος. Εύχομαι να βοηθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετυχαίνει νίκες και στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα».
 
Για τους προσωπικούς του στόχους, ο Μπόρις Περέιρα Ραμάλο ανέφερε: «Θέλω να έχω καλή παρουσία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και να ανταποκριθώ σε ψηλό επίπεδο στις απαιτήσεις που υπάρχουν γύρω από το άτομό μου. Επίσης, θέλω να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν σε εμένα και με έφεραν στην ΟΜΟΝΟΙΑ».
 
Όσο αφορά το κατά πόσο νιώθει πίεση από τις απαιτήσεις που υπάρχουν: «Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω ιδιαίτερη πίεση. Πιστεύω στις ικανότητές μου, έχω αυτοπεποίθηση και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ τόσο στο σκοράρισμα, όσο και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς».
 
Για την περίοδο προσαρμογής του σημείωσε: «Δεν θα χρειαστώ ιδιαίτερο χρόνο για να προσαρμοστώ, διότι γνωρίζω το Κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ και οι συνθήκες διαμονής στην Κύπρο είναι παρόμοιες με τη Βραζιλία. Επίσης, λόγω της παρουσίας μου στην Αραράτ, έχω καλές σχέσεις με αρκετούς από τους νέους συμπαίκτες μου».
 
Κλείνοντας, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Τους ζητώ να πιστέψουν στην ομάδα μας και να ξέρουν ότι εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα, ότι έχουμε και δεν έχουμε, για να γίνουμε ξανά πρωταθλητές. Αυτό είναι κάτι που όλοι μας έχουμε θέσει σαν προτεραιότητα».

Follow Kifines