ΘΥΡΑ 9 : Ανακοίνωση 5/11/14

5 Nov 2014, 4:20 p.m. kifinescom

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Για άλλη μια φορά φέτος, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έφυγε πικραμένος από το γήπεδο γεμάτος ερωτήματα για τους λόγους που οδηγούν σε άλλη μια καταστροφική χρονιά. Για άλλη μια φορά η επόμενη μέρα βρήκε τον περήφανο αυτό ΛΑΟ να ανασηκώνει κεφάλι μόνος, βλέποντας τους υπαίτιους αυτής της κατάντιας να αγνοούν επιδεικτικά την αναγκαιότητα για ριζικές τομές και αλλαγές στο σωματείο.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα επηρεάζει τόσο τον κόσμο, όσο και την ίδια την ομάδα, της οποίας οι δυνατότητες ξεπερνούν αυτό που βλέπουμε κάθε εβδομάδα στα γήπεδα, κάτι που φάνηκε με την παρουσία στις ευρωπαικές διοργανώσεις. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αντιλαμβάνεται τις οικονομικές συνθήκες του σωματείου, έχει πλήρη επίγνωση της υπάρχουσας κατάστασης, αλλά απαιτεί να βλέπει τους αρμόδιους να πασχίζουν για λύσεις, τόσο στο διοικητικό, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Την Δευτέρα στην Λεμεσό, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον απόλλωνα, και είναι απαίτηση σύσσωμου του πράσινου λαού όπως πράξει το αυτονόητο, αυτό που προστάζει η ιστορία μας, να πάρει τους βαθμούς της νίκης, με το έτσι θέλω, και με τον τσαμπουκά που μας αρμόζει.

Υπενθυμίζουμε τον κόσμο της ομάδας, πως η απόφαση για αποχή από όλους τους εκτός έδρας αγώνες ισχύει, και με την πάροδο των εβδομάδων παίρνει όλο και πιο μαζική και συλλογική συμμετοχή. Καλούμε όλο τον πράσινο λαό όπως απέχει δυναμικά απο τον αγώνα της Δευτέρας, ενισχύοντας έτσι την δράση κατά του τρομονόμου, ενός νόμου που βδομάδα με βδομάδα δείχνει επιδεικτικά τα δόντια του. Πρόσφατο παράδειγμα και ο προχθεσινός αγώνα της ομάδας μας όπου οπαδός μας αναγνωρίστηκε απο τις κάμερες του γηπέδου για φτύσιμο (!!!) εντός του αγωνιστικού χώρου και δόθηκε η εντολή για σύλληψη του!! Μια σύλληψη που αποτράπηκε από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως ο νόμος δεν κάνει διακρίσεις, μπορεί ακόμα και ο πιο φιλήσυχος πολίτης να βρεθεί στο στόχαστρο του, απλά και μόνο για να εμπεδωθεί το αίσθημα του φόβου σε όλους ανεξαιρέτως τους οπαδούς που θα αποδεχτούν αυτά τα μέτρα πηγαίνοντας στο γήπεδο. Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να στερηθούμε για ένα χρονικό διάστημα αυτό που αγαπάμε, για να μπορούμε στο μέλλον να το απολαμβάνουμε χωρίς εκπτώσεις και όπως το έχουμε μάθει τόσα χρόνια.

Για το παιχνίδι, θα στηθούν οθόνες στο οίκημα της οργανωμένης μας κερκίδας, και η μαγεία του γηπέδου θα μεταφερθεί στο σπίτι της ΘΥΡΑΣ 9, σε ένα πάρτι όπως αυτά που μόνο εμείς ξέρουμε να ζούμε.

Τέλος, η ΘΥΡΑ 9 απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως δώσει βροντερό το παρών του στον αυριανό αγώνα της φουτσαλικής μας ομάδας με αντίπαλο την ανόρθωση στο στάδιο Ελευθερία. Αυτή η ομάδα αξίζει της πιο θερμής στήριξης, αυτή η ομάδα αποτελεί κόσμημα για το σωματείο και οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό της. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:30 και η οργανωμένη μας κερκίδα θα αναχωρήσει απο το FAN CLUB στις 19:00. Πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, ένα γήπεδο πραγματική κόλαση.

Υ.Γ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΩΝΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΑΦΟΥ Η ΘΥΡΑ 9 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΣΑΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Τα στατιστικά του αγώνα Απόλλων Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας