ΘΥΡΑ 9 : Παρών εκτός γηπέδου ενάντια στον Ερμή!


16 Jan 2015, 11:32 a.m. kifinescom

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Τα προχθεσινά επεισόδια στο Τσίρειο έγιναν και η πολυπόθητη αφορμή για τον υπουργό για να βγει σε μια ενορχηστρωμένη επίθεση σε συνεργασία με διάφορα ΜΜΕ ενάντια στο οπαδικο κίνημα. Καλλιεργώντας τον φόβο στον φίλαθλο κόσμο της Κύπρου για χούλιγκαν που τα σπάνε χωρίς αιτία και αφορμή, ο υπουργός προσπαθεί να πλασάρει το δημιούργημα/έκτρωμα του που ονομάζεται κάρτα οπαδού, ξεχνώντας πως πρωταγωνιστές σε αυτή την παρωδία που παρακολουθήσαμε προχθές είναι τα αγαπημένα του παιδιά με τα πορτοκαλιά. Αυτοί που μέχρι πριν μερικά χρόνια έβγαζε ο ίδιος από τα δικαστήρια αθώους, αυτοί που σε κάθε ευκαιρία έτρεχε να καλύψει και να γλιτώσει για να ικανοποιήσει τόσο τις οπαδικες του προτιμήσεις, όσο και τις κομματικοπολιτικες του φιλοδοξίες.

Οι οπαδοί στην Κύπρο έχουν δώσει μαθήματα τους τελευταίους μήνες και μέσα από κοινούς αγώνες έχουν καταφέρει κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό φάνταζε αδιανόητο, την δημιουργία ενός κοινού μετώπου και μιας αλληλέγγυας συνείδησης όσο αφορά την αντίσταση σε αυτούς που προσπαθούν να δολοφονήσουν το άθλημα... Άσχετα αν κάποιοι στην πορεία λύγισαν και αποδείκτηκαν λίγοι για να εκτιμήσουν σωστά την κατάσταση... Από την αρχή όμως, οι πρωταγωνιστές των προχθεσινών επεισοδίων με τα πορτοκαλιά, δήλωσαν απών από τον αγώνα, από την αρχή επιβεβαίωσαν αυτό που όλο το νησί γνωρίζει, την αλαζονεία τους που πηγάζει από την ευνοϊκή μεταχείριση που λαμβάνουν από όλους τους φορείς της κυπριακής κοινωνίας.

Αποτελεί πρόκληση προς όλους τους οπαδούς του νησιού η αντιμετώπιση των κυρίων αυτών προς το θέμα του τρομονομου και προκαλεί ερωτήματα η στάση τους, αφού με την επιστροφή τους στα γήπεδα στον εκτός έδρας της ομάδας τους με τον ερμη, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας επεισόδια άνευ λόγου και αφορμής. Το θέατρο του παραλόγου συνεχίστηκε προχθές στο Τσιρειο όπου χωρίς κανένα λόγο, σε στιγμή μάλιστα που η ομάδα τους σκόραρε (!!!) επέλεξαν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας επεισόδια την στιγμή που ολόκληρο το οπαδικο κίνημα, από το δικό του πόστο ο καθένας, αγωνίζεται για ένα κοινό σκοπό, την επιβίωση του, αλλά και του ιδίου του αθλήματος.

Σε προχθεσινή ανακοίνωση τους μάλιστα, μίλησαν για ένα καλοστημένο σχέδιο της αστυνομίας και πως οι πόρτες που ενώνουν τον αγωνιστικό χώρο με το γήπεδο δεν είχαν καν κλειδωνιές. Αλήθεια, είστε τόσο ηλίθιοι, ή απλά η ευνοϊκή μεταχείριση τόσων χρόνων σας έχει κάνει να νιώθετε εξωγήινοι προς την κυπριακή πραγματικότητα; Τα καλοστημένα σχέδια της αστυνομίας τα έχουν ζήσει όλοι οι οπαδοί του νησιού ανεξαιρέτως εδώ και τόσα χρόνια, πόσο μάλλον τους τελευταίους μήνες, που όλοι οι κρατικοί μηχανισμοί έχουν ενεργοποιηθεί για να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να εφαρμοστεί ο τρομονομος και η κάρτα οπαδού. Και αφού διαπιστώσατε την παγίδα της αστυνομίας τότε γιατί πέσατε μέσα; Η δικαιολογία σας δεν κάνει τίποτα παρά να σας εκθέτει περισσότερο στα μάτια όλων των υπολοίπων οπαδών και να γεννά υποψίες πως η όλη δράση σας τον τελευταίο καιρό έρχεται σαν αποτέλεσμα της πρόσφατης συνάντησης σας με τον υπουργό.

Σε καμιά περίπτωση δεν λέμε ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια αποτελούν προβοκάτορες, όμως η ηγεσία του συγκεκριμένου συνδέσμου φαίνεται να ανταποδίδει κάτι από αυτά που χρωστά τόσα χρόνια στον ιωνά νικολάου, και να καθοδηγά τους υπόλοιπους σαν αρνιά στην σφαγή. Όλα αυτά για να ικανοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός και να εφαρμοστεί ο νόμος στη ολότητα του.

Τέλος, εμείς απαντούμε με την συνέχιση του αγώνα μας, απέχοντας από το παιχνίδι με τον ερμή. Θέλοντας όμως να είμαστε και στο πλευρό της ομάδας μας σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα καλούμε σύσσωμο τον κόσμο της οργανωμένης μας κερκίδας και όχι μόνο, να μας ακολουθήσει, δίνοντας το παρών του εκτός του γηπέδου για ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, μια ανάσα μακριά από την ομάδα αλλά με τις φωνές και το τραγούδι μας στο πλευρό της. Αυτό το Σάββατο, μένουμε όλοι εκτός γηπέδου και στήνουμε το δικό μας πάρτι.

Γιατί εμείς ήμαστε αλλιώς, γιατί όταν οι άλλοι σταματούν τον πόλεμο, εμείς ακόμα ξεκινάμε απ’ την αρχή να όπλιζουμε τα κανόνια μας. Γιατί έτσι έχουμε μάθει, γιατί ήμαστε ΘΥΡΑ 9, γέννημα θρέμμα του πιο μεγάλου ιδανικού αντίστασης, γέννημα θρέμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ – ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ

ΜΠΑΤΣΟΙ – ΙΩΝΑΣ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΙ - ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Τα στατιστικά του αγώνα Ερμής Αραδίππου vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines