Τέλος στα παράνομα απαγορευτικά του Δ.Σ


23 Mar 2016, 5:26 p.m. kifinescom

Η πρώτη μάχη έχει κερδηθεί! Τα παράνομα απαγορευτικά έχουν επισήμως καταρρεύσει από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

''Σήμερα στις 23/3/2016 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας στην ενδιάμεση απόφαση στην αρ. αγωγής 1133/16 αποφάσισε ότι, «εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου η απόφαση της Καθ΄ης η Αίτηση (ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ) άνευ ημερομηνίας η οποία έχει αποσταλεί στον Αιτητή με επιστολή ημερ. 22/2/16 και δια της οποίας απαγορεύεται η είσοδος σε όλους τους αθλητικούς χώρους όπου αγωνίζεται η Καθ΄ης η Αίτηση, ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα και φούτσαλ μέχρι 31/5/16 και η οποία έχει επικυρωθεί με επιστολή ημερ. 2/3/16 ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ πάραυτα και η αναστολή αυτή θα ισχύ μέχρι την ολοκλήρωση της εκδίκασης της παρούσας αγωγής και/ή νεοτέρων οδηγιών του Δικαστηρίου.»

To Πρωτόδικο Δικαστήριο κατέληξε στην πιο πάνω απόφαση του ενόψει, του ότι, η ουσιώδης παράλειψη της Καθ΄ης η Αίτηση να μην αναφέρει επί της επίδικης απόφασης τους λόγους επιβολής της απαγόρευσης στον Αιτητή, είναι κατά παράβαση του σχετικού άρθρου του Νόμου αλλά και των αρχών της φυσικής δικαιοσύνης.

Η δικηγόρος η οποία χειρίστηκε την παρούσα υπόθεση του Αιτητή είναι η Κίτσα Γεωργιάδου. ''

Η γραμματεία της ΘΥΡΑ 9 θέλει να ευχαριστήσει τους δικηγόρους που χειρίστηκαν την υπόθεση όπως επίσης για την άψογη συνεργασία.

Όσον αφορά το διορισμένο ΔΣ ο χρόνος σας τελειώνει. Εκείνο που φοβάστε θα το πάθετε.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Follow Kifines