ΘΥΡΑ 9: «Αποχή τέλος!»


30 Mar 2016, 2:39 p.m. kifinescom

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Αποχή τέλος! Το είπαμε από την αρχή πως αυτή η μάχη θα είναι σύντομη, το είπαμε απ’ την αρχή πως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει μακριά από την φυσική μας θέση, κανένα παράνομο απαγορευτικό και καμιά επιστολή που καταπατά συνταγματικά δικαιώματα προφασιζόμενη τον νόμο ιωνά. Γιατί στην ΘΥΡΑ 9 έχουμε μάθει να παλεύουμε στον δρόμο και στα τσιμέντα, όταν όμως χρειαστεί ξέρουμε να κερδίζουμε και στο δικό σας γήπεδο, γιατί το δίκιο μας έχουμε μάθει να το κυνηγάμε και την μοίρα μας την φτιάχνουμε μονάχοι, κανείς δεν την ορίζει παρά εμείς οι ίδιοι.

Αυτή την Κυριακή επιστρέφουμε λοιπόν, με μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και ειδικά προς κάποια κατευθυνόμενα παπαγαλάκια των ΜΜΕ  που κατόπιν εντολών έσπευσαν να δημοσιεύσουν ψευδείς ειδήσεις όσο αφορά την δικαστική μάχη. Αυτή την Κυριακή λοιπόν, μπορείτε να πάρετε ανά χείρας την φωτογραφική μηχανή σας και να έρθετε να μας φωτογραφήσετε, όλους μαζί, χωρίς απαγορεύσεις, εκεί που κάθε εβδομάδα για τόσα χρόνια καταθέτουμε ψυχή και τα λαρύγγια μας, για την καψούρα μας, για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όσο αφορά τις εγκάθετες μαριονέτες του διοικητικού συμβουλίου, θα είναι για πάντα στις συνειδήσεις του κόσμου σαν αυτοί που αμαύρωσαν την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θα είναι πάντα αυτοί που χρησιμοποίησαν πρώτοι τον νέο νόμο ιωνά για να απαγορεύσουν από οπαδούς της ίδιας της ομάδας τους να βρεθούν στο πλάι της, θα είναι πάντα οι προσκυνημένοι, οι υποταγμένοι, που έσκυψαν κεφάλι και συμπαρατάχθηκαν με τον φασισμό ενώ μήνες πριν πουλούσαν ‘αντίσταση’ και ‘ανυπακοή’ μέσα στην βουλή. Ο κόσμος πια σας έχει μάθει, τα λόγια σας δεν τον αγγίζουν, και ας προσπαθεί ο ‘κύριος’ Λάκης Πολυκάρπου στις συγκεντρώσεις και πιο συγκεκριμένα στην πρόσφατη στην Λεμεσό, να χαλιναγωγήσει τον κόσμο με ψευδείς ισχυρισμούς περί ύπαρξης του συγκεκριμένου νόμου από πριν. Δεν μασάμε κύριοι, η κάθε προσπάθεια σας πέφτει στο κενό και απλά αποδεικνύει την αναγκαιότητα για αλλαγή, απομάκρυνση από αναχρονιστικού τύπου διοικήσεις που θεωρούν πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οφείλει παρά να δίνει χρήματα από το υστέρημα του χωρίς κανένα λόγο στα δρώμενα του σωματείου, χωρίς κανένα δικαίωμα στις εξελίξεις γύρω από το οικοδόμημα της ομάδας.

Aυτή την Κυριακή, από τις 12:30 το μεσημέρι, το πάρτι επιστροφής ξεκινά στον κεντρικό, καλούμε όλο τον κόσμο της ΘΥΡΑΣ 9 να δώσει δυναμικά το παρών του μέχρι και τις 16:30 που θα αναχωρήσουμε όλοι μαζί οργανωμένα για το ΓΣΠ παίρνοντας θέση εκεί που πρέπει να είμαστε πάντα, στο πέταλο. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο….

Τέλος, κλείνουμε με ένα απόφθεγμα πιο επίκαιρο από ποτέ…

«Να ζω προδίδοντας τις πεποιθήσεις μου, την ιδεολογία μου, είτε να πεθάνω, παραμένοντας πιστός σ' αυτές. Πάντοτε προτίμησα το δεύτερο δρόμο και σήμερα τον ξαναδιαλέγω».

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Follow Kifines