ΘΥΡΑ 9 Λεμεσού: «Η αλαζονεία έχει τυφλώσει τον επικεφαλής ολετήρα Δώρο Σεραφείμ»


22 Mar 2016, 11:59 a.m. kifinescom

Λεμεσιανέ ΟΜΟΝΟΙΑτη,

Οι στιγμές που περνάμε είναι δύσκολες όσο ποτέ... Τρίζουν τα θεμέλια του Ομονοιάτικου οικοδομήματος, τόσο αγωνιστικά με τον κατήφορο της ομάδας τα τελευταία χρόνια, όσο και εξωαγωνιστικά, αφού οι εντεταλμένοι διοικούντες έχουν βαλθεί να ακρωτηριάσουν την μνήμη μας και να ξεγράψουν οτιδήποτε θυμίζει ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά ως τραγωδία και την δεύτερη ως φάρσα ως γνωστό, γι αυτό και η αλαζονεία έχει τυφλώσει τον επικεφαλής ολετήρα Δώρο Σεραφείμ που κάνει ότι περνά από το χέρι του για να διαλύσει και να διασπάσει τον κόσμο της ίδιας του της ομάδας.

Παραχαράσσει την ίδια την ιστορία της ομάδας αφού δυστυχώς ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ ιδρύθηκε μέσα από την αντίσταση στον φασισμό, γίνεται η πρώτη ομάδα που θέτει σε ισχύ τον τρομονόμο Ιωνά, εκδίδοντας ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ απαγορευτικά στα αδέλφια μας. Η ομάδα που το 1948, έσπασε στην πράξη την φίμωση των αθλητών και αγκάλιασε όλους όσους διώκονταν για τα φρονήματα τους, διαγράφει ετσιθελικά από μελή του σωματείου και απαγορεύει την είσοδο στα γήπεδα, σε συνοπαδούς μας που ακολουθούν ανελλιπώς την ομάδα σε όλα τα τμήματα, επειδή τόλμησαν να τους διαμαρτυρηθούν κατάμουτρα για το καταστροφικό τους έργο.

Εδώ και 2 χρόνια δεν δίνουν εισιτήρια και δεν αναγνωρίζουν το μεγαλύτερο, το πιο δραστήριο και μαχητικό σύνολο οργανωμένων οπαδών της ομάδας, το μόνο που στήριξε με κάθε τρόπο όλα τα τμήματα της ομάδας, που έδινε αγώνα για την επιβίωση τους όταν η διοίκηση τα καταδίκαζε σε μαρασμό και αργό θάνατο. Αλησμόνητη άλλωστε η ανεκδιήγητη πράξη τους, να στερήσουν στο καλαθοσφαιρικό τμήμα, χορηγία χιλιάδων ευρώ από την ΘΥΡΑ 9, προτιμώντας να παραμείνει το τμήμα σε ρόλο κομπάρσου, ανήμποροι να απαλλαγούν από τις εμμονές τους.

Αλήθεια ο αγώνας για την εξυγίανση του κυπριακού ποδοσφαίρου, πως συμβαδίζει με την αποχή τους από τις εκλογές της ΚΟΠ? Ο αμείλικτος πόλεμος που δέχεται η ομάδα μας από τα όργανα της ομοσπονδίας και την διαιτησία πως μπορεί να ανατραπεί, με το να μπαίνει εκπρόσωπος του σωματείου, επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας?

Αυτοί οι κύριοι αντί να αναλογιστούν την ζημιά που έχουν προξενήσει, να κάνουν την αυτοκριτική τους έστω και την υστάτη και να παραιτηθούν, συνεχίζουν να προκαλούν και να ασελγούν πάνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αρνούνται ακόμα να ορίσουν ημερομηνία εκλογών, δεν ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους ενώ η θητεία τους φτάνει στο τέλος της, ψαρεύουν σε θολά νερά με τον δήθεν σχεδιασμό για την νέα περίοδο, καλλιεργούν αυταπάτες στον κόσμο για δήθεν ανανέωση και επαγγελματισμό με κινήσεις όπως η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, ενώ δεν ήθελαν ούτε καν να ακούσουν για κάτι τέτοιο τόσα χρόνια, και επιχειρούν να παραπλανήσουν και να εκμεταλλευτούν την αγάπη του κόσμου για την ομάδα, με συγκεντρώσεις φιάσκο όπως η αυριανή.

Όμως ο κόσμος δεν τρώει πια κουτόχορτο, δεν πιστεύει τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και τις κούφιες υποσχέσεις των μοναδικών υπευθύνων για την κατάντια της ομάδας. Αυτών που με την ανικανότητα τους, μετέτρεψαν μια ομάδα που κάποτε σάρωνε τους τίτλους, ήταν φόβητρο για τους αντιπάλους και μόνιμη πρωταγωνίστρια, σε μικρομεσαία ομάδα που τρώει την μια καρπαζιά πίσω από την άλλη, που παραπαίει και πασχίζει τα τελευταία χρόνια να μπει στην εξάδα και τετράδα, που γίνεται έρμαιο στις ορέξεις των εχθρών.

Αυτών που με τον αυταρχισμό τους, ακόμα και σήμερα έχουν καθηλώσει το λαοφιλέστερο σωματείο, να έχει λιγότερα μελή ακόμα κι από συνοικιακές ομάδες.

Όμως πουλημένοι άλλη ώρα δεν σας μένει. Η λευτεριά είναι κοντά. Λεμεσιανέ ΟΜΟΝΟΙΑτη όρθωσε το ανάστημα σου, φώναξε ενάντια σ αυτούς που κουρελιάζουν τα όνειρα σου και συνθλίβουν την περηφάνια σου. Πάλεψε για μια ΟΜΟΝΟΙΑ αντάξια της ιστορίας και του ονόματος της. Δώσε μαζικό παρών στην αυριανή συγκέντρωση για να διατρανώσεις την αποφασιστικότητα και θέληση σου για ανατροπή, κλείσε τα αυτιά στις σειρήνες της μαύρης προπαγάνδας και αποστόμωσε τους.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

ΘΥΡΑ 9 ΛΕΜΕΣΟΣ

ΥΓ Στηρίζουμε την εγγραφή μελών στον Αθλητικό Σύλλογο ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας ελπίζοντας πως αυτή την φορά θα εγκριθούν από τους καρεκλοκένταυρους και δεν θα 'εξαφανιστούν' στα συρτάρια κάποιου γραφείου.

Follow Kifines