Σαμποτάρει τη Green Boutique το Δ.Σ!


11 Feb 2015, 1:47 p.m. kifinescom

Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στο σωματείο μας σε ότι αφορά τη διαχείριση και λειτουργία της Green Boutique.

Για λόγους που μόνο τα άτομα του Δ.Σ. μπορούν να εξηγήσουν, φαίνεται πως αποφάσισαν να σαμποτάρουν την Green Boutique και κατ'επέκταση να στερήσουν από το σωματείο μας ένα σεβαστό ποσό που θα έμπαινε στα ταμεία μας. Φυσικά, και ο κόσμος της ομάδας επηρεάζεται αφού αντί να γίνεται προσπάθεια να έχει όσο πιο εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα της αγαπημένης του ομάδας, γίνετε ακριβώς το αντίθετο.

Δύο παραδείγματα για το πόσο σοβαρά βλέπουν το θέμα της Green Boutique:

1) Κλείσιμο της Green Boutique στο βόρεια κερκίδα στα εντός έδρας παιχνίδια. Η boutique λειτουργούσε με 100% καθαρό κέρδος προς το σωματείο μας αφού τη διαχειρίζονταν άτομα της ΘΥΡΑΣ 9, αφιλοκερδώς. Αυτό μέχρι που το Δ.Σ. αποφάσισε το κλείσιμο της χωρίς να προβεί σε οποιαδήποτε εξήγηση για τους λόγους που το έπραξε.

2) Από το καλοκαίρι, η ιστοσελίδα της Green Boutique είναι ανενεργή και το μόνο που μπορεί να κάνει ο επισκέπτης είναι να διαβάσει το μήνυμα πως "σύντομα θα επαναλειτουργήσει". Όπως πληροφορούμαστε, η ιστοσελίδα δεν αντιμετωπίζει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και είναι πλήρως λειτουργήσιμη. Το μόνο που χρειάζεται είναι το άτομο που θα είναι υπεύθυνο για την ανανέωση της ιστοσελίδας και του στόκ.

Να σημειώσουμε πως για τη λειτουργία της Green Boutique μέχρι πρόσφατα εργοδοτούνταν 3 άτομα ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο κατάστημα της Green Boutique. Ο αριθμός των υπαλλήλων της  boutique μειώθηκε στο ένα άτομο, που όπως είναι φυσικό αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες του καταστήματος της boutique και την ίδια ώρα τη διαχείριση της ιστοσελίδας.

Με λίγα λόγια, το Δ.Σ. δείχνει πως δεν αντιλαμβάνεται τις βασικές έννοιες της λέξης marketing και φαίνεται πως κάνει το πάν για να δυσκολέψει την πρόσβαση στον κόσμο της ομάδας μας από τα επίσημα προϊόντα του σωματείου μας. Την ίδια ώρα, φίλοι της ομάδας μας και κυρίως απο το εξωτερικό περιμένουν ακόμη την "σύντομη επαναλειτουργίας" της online Green Boutique ώστε να μπορέσουν να προμηθευτούν με τα προϊόντα της αρεσκείας τους.

Υ.Γ. Τόσο πολύ τους νοιάζει για τη Green Boutique που μέλος του Δ.Σ σε πρόσφατη συνάντηση για οικονομική ενίσχυση στη Λεμεσό δήλωσε πως η ιστοσελίδα της Green Boutique είναι σε πλήρη λειτουργία.

Follow Kifines