Όσα λέχθηκαν στη δημοσιογραφική διάσκεψη που αφορά το Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ (Βίντεο)


19 Mar 2015, 12:15 p.m. kifinescom

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε το Σωματείο μας, αναφορικά με την έναρξη της λειτουργίας του Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιο κάτω παραθέτουμε τα όσα έχουν λεχθεί.

Αρχικά, τον λόγο πήρε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, κ. Κώστας Κωνσταντίνου, ο οποίος ανέφερε:

"Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Σας καλωσορίζουμε στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη που παραθέτει το Σωματείο μας, αναφορικά με την έναρξη της λειτουργίας του Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση και αυτού του πρότζεκτ. Ο σχεδιασμός του Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ολοκληρωθεί και έτσι τίθεται άμεσα στη διάθεση του κόσμου της ομάδας μας και όχι μόνο. Το Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί άλλη μία επιλογή, μέσω της οποίας οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ μπορούν να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα μας, με πολύ μικρό χρηματικό κόστος, με αντάλλαγμα τη διασκέδαση που αυτό θα του προσφέρει, αλλά και την πιθανότητα να κερδίσουν χρηματικό έπαθλο.

Η δημιουργία του Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού του Διοικητικού Συμβουλίου, που στόχο έχει να οδηγήσει το Σωματείο μας σε πορεία οικονομικής ανάκαμψης. Πρόκειται για μία καινοτόμα ενέργεια, για τα Κυπριακά δεδομένα, η οποία είμαστε βέβαιοι πως θα δημιουργήσει μία σταθερή πηγή εσόδων για το Σωματείο μας. Σε μία εποχή όπου η αύξηση των εσόδων θεωρείται ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα για κάθε οργανισμό, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υποχρεωμένη να σκεφτεί δημιουργικά και να βρει τρόπους για να το πετύχει.

Δυστυχώς, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σωματείο μας είναι σε τέτοιο βαθμό σοβαρά, που δεν μας επιτρέπουν να αφήνουμε ούτε στιγμή να πηγαίνει χαμένη. Ξεκινούμε τη λειτουργία του Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ τη Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015. Λεπτομέρειες θα δοθούν στη συνέχεια από τον Υπεύθυνο του Τμήματος Μάρκετινγκ του Σωματείου μας, κ. Γιώργο Χαλλουμή.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι, τα έσοδα που θα εισρεύσουν από την πρώτη κλήρωση του Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ, θα χρησιμοποιηθούν για την προσπάθεια που θα καταβάλει το Σωματείο μας για επιτυχή κατάληξη στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, της 31ης Μαρτίου. Αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα λειτουργίας του Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ, θα είναι αναγνωριστικό. Αυτό γιατί, στο παρών στάδιο, είναι πολύ δύσκολο να εκτιμήσει κανείς με βεβαιότητα, μέχρι πού μπορεί να φτάσει το ύψος της συμμετοχής στο Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ.

Θέλουμε να ξεκινήσουμε με μικρά και σταθερά βήματα. Αρχίζουμε με μία κλήρωση τη βδομάδα και με χρηματικό έπαθλο τα 1000 ευρώ.

Είμαστε, όμως βέβαιοι πως το Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο μεγάλο. Είμαστε σίγουροι πως πολύ σύντομα θα αναγκαστούμε να διαφοροποιήσουμε τα δεδομένα, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου της ομάδας μας. Η συμμετοχή στις κληρώσεις του Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορεί να γίνεται και μέσω διαδικτύου. Αυτή η δυνατότητα, προσφέρει την ευκαιρία στον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ να συμμετάσχει, από όποιο σημείο του κόσμου και εάν βρίσκεται και οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί. Αυτό το στοιχείο, άλλωστε, είναι και το μεγάλο μας "όπλο". Σε αυτό στηρίζουμε, σε μεγάλο βαθμό, την προοπτική επιτυχίας.

Επιτρέψτε μου να δώσω τώρα το λόγο στον Υπεύθυνο του Τμήματος Μάρκετινγκ του Σωματείου μας, κ. Κώστα Χρίστου, ο οποίος θα δώσει ορισμένα επιπρόσθετα στοιχεία για το Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΛΛΟΥΜΗ - Επικεφαλής Τμήματος Μάκετινγκ

Ως Τμήμα Μάρκετινγκ, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την ολοκλήρωση του πρότζεκτ Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα προϊόντα της ομάδας μας.

Το Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία ιδανική επιλογή για να αυξήσει τα έσοδά του το Σωματείο μας. Το κόστος δημιουργίας του είναι πολύ μικρό, ενώ έχει την προοπτική για να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ σημαντικές οικονομικές "ανάσες". Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν στη διάθεσή τους άλλο ένα δικό μας προϊόν. Συμμετέχοντας στο Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ, κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΑ προσθέτει άλλο ένα λιθαράκι στην τιτάνια και συγκινητική προσπάθεια που καταβάλλει η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για να επιτύχει την πολυπόθητη οικονομική ανάκαμψη του Σωματείου. Όπως σωστά έχει επισημάνει το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Κώστας Κωνσταντίνου, το γεγονός πως η συμμετοχή στο Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να γίνει και μέσω διαδικτύου, σε συνδυασμό με την αγάπη και αφοσίωση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς την ομάδα του, μας επιτρέπει να μην ορίζουμε "ταβάνι" ως προς τις προσδοκίες μας για τα έσοδα που μπορούν να προκύψουν μέσα από αυτήν την ενέργεια.

Στο σημείο αυτό, θα δώσω σημαντικές πληροφορίες για το Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ:

- Όπως έχει αναφερθεί προηγουμένως, τη Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη κλήρωση του Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ.

- Σε πρώτο στάδιο, θα πραγματοποιείται μία κλήρωση τη βδομάδα.

- Η κλήρωση θα γίνεται, στην παρουσία κόσμου, στο Οίκημα του Σωματείου μας, κάθε Δευτέρα, στις 19:00.

- Στις πρώτες κληρώσεις, ο νικητής θα λαμβάνει το χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ. Ανάλογα με τη συμμετοχή, το χρηματικό έπαθλο θα αναπροσαρμοστεί.

- Οι αριθμοί που κερδίζουν, όπως και το νικητήριο κουπόνι, θα ανακοινώνονται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία είναι: www.omonoia.com.cy/bingo

- Για την κάθε κλήρωση θα χρησιμοποιούνται 90 μπάλες.

- Θα υπάρχουν δύο είδη κουπονιών προς πώληση:
1. Το μονό κουπόνι, αξίας 5 ευρώ
2. Το τριπλό κουπόνι, αξίας 10 ευρώ

- Το κάθε κουπόνι αποτελείται από έξι κάρτες.

- Ο κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών σε κάθε κλήρωση. - Ο κάθε παίκτης μπορεί να προαγοράσει κουπόνια, μέχρι και για τέσσερις διαφορετικές κληρώσεις.

- Τα σημεία πώλησης των κουπονιών είναι τα ακόλουθα:
• Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – Primetel» (Δευτέρα 09:00-13:00, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00–13:00 και 15:00–18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00–14:00)
• ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσός Σύλλογος Πρόοδος (Πέμπτη μέχρι Κυριακή 17:00–19:00)
• ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας (Πέμπτη μέχρι Κυριακή 17:00–20:00)
• ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς (Πέμπτη μέχρι Κυριακή 10:00–20:00) - Τηλ. 99445613
• Οίκημα Σωματείου (Πέμπτη μέχρι Κυριακή 10:00–13:00 και 15:00–19:00)
• Όμιλος Γυναικών (Πέμπτη μέχρι Κυριακή) - τηλ. 99018520
• Εισπράκτορας Σωματείου (Πέμπτη μέχρι Κυριακή) - τηλ. 99061851
Online από το www.omonoia.com.cy/bingo (αρχίζει είτε σήμερα (19/03), είτε αύριο (20/03), μόλις ολοκληρωθούν τα τελευταία διαδικαστικά ζητήματα)
**** Σημειώνουμε πως στη συνέχεια, τα σημεία πώλησης των κουπονιών του Bingo, θα αυξηθούν. Στο σημείο αυτό, να παρακολουθήσουμε σύντομο βίντεο, στο οποίο επεξηγείται ο απλή μέθοδος εγγραφής στο Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και της αγοράς κουπονιών μέσω διαδικτύου (παραθέτουμε πιο κάτω το βίντεο) Ο λόγος ξανά στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, Κώστα Κωνσταντίνου.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αγκαλιάσει και αυτήν την ενέργεια. Είναι ζωτικής σημασίας για το Σωματείο μας να δημιουργήσουμε, μέσα από τα δικά μας προϊόντα ή ενέργειες, μία σταθερή πηγή εσόδων, η οποία θα μας προσφέρει ρευστότητα. Τα υφιστάμενα προϊόντα έχουν ήδη δώσει σημαντικές οικονομικές ανάσες στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Όμως πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και προς αυτήν την κατεύθυνση στοχεύουμε. Η προσπάθεια για δημιουργία επιπλέον προϊόντων, θα συνεχιστεί. Κλείνοντας, καλούμε ξανά τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να στηρίξει το Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ. Ας βάλουμε ο καθένας το δικό του λιθαράκι, στη μεγάλη και κοινή προσπάθεια που καταβάλλουμε, για τη σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Follow Kifines