Εμπρός Ομόνοια: «Ένα Σωματείο που θα υπηρετείται από τα μέλη του»


13 Jun 2016, 11:14 a.m. kifinescom

Αναφορικά με την τελευταία μας τοποθέτηση και σχετικά με δημοσίευμα της ιστοσελίδας omonoia24 θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας ως συνδυασμος και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να εισέλθουμε ξανά σε τέτοιου είδους τοποθετήσεις.

Ότι βγαίνει από την επίσημη μας σελίδα στο facebook αντιπροσωπεύει τη θέση όλων των μελών του συνδυασμού και όχι την άποψη συγκεκριμένων ατόμων. Σαν συνδυασμός εκλογής, θέλουμε να τονίσουμε πως ενεργούμε σαν ομάδα ατόμων που την χαρακτηρίζει η ενότητα και η ομοφωνία στο οτιδήποτε βγαίνει προς τα έξω και έτσι θα συνεχίσουμε.

Από κει και πέρα, θα συνεχίσουμε όπως αρχίσαμε βλέποντας μόνο μπροστά για το κοινό συμφέρον της Ομόνοιας. Σε καμία περίπτωση ο σκοπός και ο στόχος μας δεν είναι οι «καρέκλες» αλλά η εφαρμογή του πλάνου που προτείνουμε. Απώτερος σκοπός μας να εκπληρώσουμε το όραμα το οποίο έχουμε για την Ομόνοια και συμμερίζεται ο μεγάλος κόσμος του Σωματείου. Ένα Σωματείο που θα υπηρετείται από τα μέλη του. Είτε αυτά είναι στο συμβούλιο ή στην κερκίδα.

Από τη στιγμή που ο συνδυασμός διακήρυξε πολιτική ενότητας και συσπείρωσης για το καλό της ομάδας, θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο οποιαδήποτε ενέργεια ή προσπάθεια την οποία θα κρίνουμε ότι εντάσσετε στο πλαίσιο αυτό.

Καταληκτικά, όσον αφορά την τοποθέτηση του ΕΟ σχετικά με οποιοδήποτε άλλο μέσο ενημέρωσης ή ιστοσελίδα, που αναφέρεται στο δημοσίευμα του omonoia24, να τονίσουμε ότι καμία σχέση, άμεση ή έμμεση δεν έχει με το συνδυασμό μας η με άτομα που συμμετέχουν στον συνδυασμό. Σε μια δημοκρατική κοινωνία, η ελευθερία λόγου και έκφρασης δεν σημαίνει ότι απαραίτητα πρέπει να επικροτείται ή να καταδικάζεται. Αυτό που όμως καταδικάζουμε επίσημα είναι τις προσωπικές επιθέσεις και την στοχοποίηση ατόμων απο όπου αυτές και αν προέρχονται.

Εμπρός Ομόνοια

Follow Kifines