Τα ρεζιλίκια μας


15 Sep 2016, 9:55 a.m. kifinescom

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καθημερινώς στην επικαιρότητα και σχεδόν μονοπωλεί, όχι βέβαια για τις επιτυχίες της αλλά κατά κύριο λόγο για τις αγωνιστικές της αποτυχίες και άλλους αρνητικούς παράγοντες.

Αφού αναλώθηκε λοιπόν η μισή βδομάδα για να αναλύεται η συνηθισμένη πλέον κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας, αλλά και η επίσκεψη της Θύρας 9 στο Ηλίας Πούλλος, την οποία φρόντισε ο πρόεδρος της ομάδας να την παρουσιάσει ως 3ο παγκόσμιο πόλεμο, εμφανίζεται σήμερα στον τύπο η κατάθεση του Μ. Νεοφύτου στο δικαστήριο, ο οποίος απαιτεί με αγωγή το ποσόν των 22 εκατομμυρίων ευρώ από τον Δ. Χριστόφια, με φόντο την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και την προεκλογική εκστρατεία του δεύτερου.

Ο Μ. Νεοφύτου λοιπόν, αποκαλύπτει σωρεία από ρεζιλίκια που συνέβαιναν στα εσωτερικά της ομάδας, με το κόμμα του «λαού» να παρεμβαίνει για να παραιτηθεί ο Δ. Σεραφείμ από την προεδρία  και τον Α. Κυπριανού να του ανακοινώνει αργότερα ότι τον προορίζει για πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η συνέχεια σε όλους γνωστή….

Αναμένουμε πλέον σε επανάληψη τις συνηθισμένες δηλώσεις του Α. Κυπριανού ότι το κόμμα του δεν ανακατεύεται στο ποδόσφαιρο κλπ κλπ κλπ.

Υ.Γ. Κύριε Τζιωνή, αυτά που αποκαλύπτει ο Μ. Νεοφύτου για το κόμμα του «λαού» και την ανενόχλητη παρέμβασή του στα εσωτερικά της ομάδας μας, έχουν σχέση με τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ; Για αυτά δεν νιώθετε ντροπή; Για αυτά δεν σκοπεύετε να κάνετε δηλώσεις στο καλοκαιρινό ραδιόφωνο;

Follow Kifines