Δημήτρης Αποστόλου: «Είμαστε στην 1η θέση διότι είμαστε οι καλύτεροι»


30 Jan 2014, 3:40 p.m. kifinescom

Την αποφασιστικότητά του για κατάκτηση του πρωταθλήματος εξέφρασε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, ο πετοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος τόνισε πως η εξαιρετική φετινή πορεία ήρθε φυσιολογικά, λόγω της ποιότητας που υπάρχει στην ομάδα.

Παράλληλα, ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου για το παιχνίδι της Παρασκευής με αντίπαλο τον Παφιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Παφιακό ανέφερε: «Ο Παφιακός έχει ενισχυθεί και δείχνει να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Ήταν πολύ καλός και στον πρώτο γύρο και ο λόγος που το είχαμε κερδίσει στην Πάφο με 3-0, ήταν η δική μας εξαιρετική απόδοση. Επιβάλλεται να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη, διότι θέλουμε να πάρουμε τρεις βαθμούς από αυτό το παιχνίδι».

Για το κατά πόσο υπάρχει πίεση στην ομάδα: «Δεν νιώθω ότι υπάρχει πίεση στην ομάδα από την πρωταγωνιστική πορεία. Μας αξίζει η 1η θέση, διότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είναι κάτι που το έχουμε δείξει με την μέχρι στιγμής παρουσία μας. Χάσαμε τρία παιχνίδια στις λεπτομέρειες, αλλά είναι και οι ήττες στο πρόγραμμα. Εμείς προσπαθούμε μέσα από τα λάθη μας να βελτιωνόμαστε και να βγαίνουμε πιο δυνατοί».

Για την επιθυμία που υπάρχει για κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Οι περισσότεροι είμαστε χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι μεγάλη μας επιθυμία η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι κάτι που το παλεύαμε για χρόνια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, νιώθουμε πάρα πολύ δυνατοί και με τον ρυθμό που πάμε είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν».

Για το ξεκίνημα στην αρχή της χρονιάς και τη συνέχεια: «Είναι γεγονός πως ξεκίνησε στραβά το 2014, καθώς στα πρώτα δύο παιχνίδια δεχτήκαμε ισάριθμες ήττες. Όμως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα, καταφέραμε να κερδίσουμε εκτός έδρας την Ολυμπιάς και δείχνουμε πως σταδιακά φτάνουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Στο κάλεσμά του προς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επεσήμανε: «Μας απομένουν άλλα τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και θέλουμε να πάρουμε το μάξιμουμ μέσα από αυτά. Την Παρασκευή χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου μας, καθώς αυτοί είναι που θα μας σπρώξουν για να πετύχουμε νίκη τριών βαθμών. Όλοι το νιώθουμε πως όταν είναι δίπλα μας, αποδίδουμε ακόμη καλύτερα».

Όσο για το μυστικό της πολύ καλής πορείας ανέφερε: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Κάνουμε αυτήν την πορεία διότι διαθέτουμε το ποιοτικότερο ρόστερ, έχει γίνει εξαιρετική επιλογή σε ξένους παίκτες, η ομάδα έχει στο ρόστερ της τους καλύτερους Κύπριους παίκτες και έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή».