Δημοσιογραφική διάσκεψη τμήματος Πετοσφαίρισης


15 Oct 2014, 5:11 p.m. kifinescom

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα (15/10) το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, κατά την οποία αναφέρθηκε πως βασικοί στόχοι της ομάδας μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, όπως και η αξιολόγη Ευρωπαϊκή πορεία.

Ο πρόεδρος της επιτροπής πετόσφαιρας, Παντελής Φωτίου, επεσήμανε:

«Πέρσι θέσαμε ψηλούς στόχους. Παρά την προσπάθεια που έγινε, δυστυχώς δεν επιτεύχθησαν στο φουλ. Τερματίσαμε στη 2η θέση και χάσαμε το κύπελλο στις λεπτομέρειες και θα μπορούσαμε σήμερα να μιλούσαμε από θέση νταμπλούχου. Πέρσι ξεκινήσαμε με ήττα τη σεζόν και στη συνέχεια κάναμε επτά συνεχόμενες νίκες και μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα, ήμασταν στο +5 από τη δεύτερη ομάδα. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα μας έκανε αγωνιστική «κοιλιά». Στο τέλος της κανονικής διάρκειας ήμασταν και πάλι πρώτοι ενώ στα πλέι οφ έγιναν πολλά και διάφορα. Στον τελικό κυπέλλου πάλι είχαμε παράξενη διαιτησία και έτσι χάσαμε τους δύο τίτλους.

Για να παραμείνουμε δυνατοί ενισχύσαμε την ομάδα μας και πιστεύουμε ότι δημιουργήσαμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει. Ξεκινώντας από το Σούπερ Καπ την Παρασκευή. Λόγω της Ευρωπαϊκής μας συμμετοχής, το μπάτζετ μας είναι λίγο αυξημένο. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και θέλουμε να ζητήσουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας το οποίο κοστίζει μόνο 20 ευρώ. Θέλω να ευχαριστήσω παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα μας. Κάποιοι θα τιμηθούν για την προσφορά τους. Ευχαριστώ όλους που στέκονται στο πλευρό της ομάδας και ευχόμαστε στο γυναικείο μέλος της επιτροπής μας περαστικά, περνάει μία δύσκολη περιπέτεια υγείας. Όσον αφορά τον προπονητή μας, είμαστε ευχαριστημένοι από αυτόν, του ευχόμαστε να κατακτήσει τίτλους. Καλωσορίζω στην ομάδα τους νέους παίκτες. Θα είμαστε δίπλα τους».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Σάββα, αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να έχει η ομάδα πρωταγωνιστικούς στόχους και γιατί όχι να κατακτήσουμε ένα τίτλο. Πιστεύω ότι το ρόστερ μας είναι πολύ καλό, ίσως το καλύτερο. Όλοι μαζί να κρατήσουμε την ομάδα στα ψηλά».

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Αχιλλέας Πετρακίδης, επεσήμανε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας. Μιλώντας εκ μέρους των παικτών, η ομάδα διατηρεί ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ πέρσι χάθηκε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως με τις προσθήκες φέτος η ομάδα μας θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ενώ υπάρχει και η Ευρώπη. Υποσχόμαστε στον κόσμο ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κατακτήσουμε το νταμπλ. Ευχαριστούμε το συμβούλιο για την οικονομική στήριξη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παραμείνει ψηλά».

Follow Kifines