Φωτίου: «Αφιερωμένος στους Πάνο και Αντρέα»


17 Oct 2014, 11:15 p.m. kifinescom

Τα πανηγύρια μετά την κατάκτηση του τροπαίου συνεχίστηκαν στο Finnbars στη Λευκωσία, όπου η τροπαιούχος ΟΜΟΝΟΙΑ πανηγύρισε με δείπνο. 

Τα χαμόγελα πλατιά, τα πειράγματα άφθονα και η ομάδα σαφώς ικανοποιημένη με τα απτά αποτελέσματα των προσπαθειών της, δηλώνει έτοιμη να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά για τη δύσκολη συνέχεια. 

Ο υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος, Παντελής Φωτίου, δήλωσε για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ τα εξής:

Είμαστε περήφανοι που χαρίσαμε στο Σωματείο τον πρώτο τίτλο του 2014. Με μια πολύ καλή εμφάνιση κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ. Τον πρώτο επίσημο της χρονιάς.

Μέσα σε μια βδομάδα κερδίσαμε δυο φορές την Ανόρθωση κι αυτό λέει πολλά. Υπάρχουν όμως περιθώρια βελτίωσης.

Την άλλη Παρασκευή παίζουμε πρωτάθλημα, σε ένα δύσκολο παιγνίδι για την πρεμιέρα κόντρα στην Άεκ. Ο Νοέμβριος είναι πολύ δύσκολος μήνας για μας. Έχουμε ακόμα 2 δύσκολα εκτός έδρας παιγνίδια με την Ανόρθωση και την Δερύνια καθώς και 2 Ευρωπαϊκά με την Ανόρθωση. 

Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί. Είμαστε σίγουροι ότι οι πετοσφαιριστές μας θα κάνουν ο,τι είναι δυνατό για τη νίκη σε κάθε παιγνίδι. 

Αφιερώνουμε την κατάκτηση του τροπαίου στους δύο παλαίμαχους Πάνο Ηρακλέους και Αντρέα Τσουρή που στάθηκαν άτυχοι αφού δεν πανηγύρισαν τους τίτλους που δικαιούνταν στην περσινή περίοδο. Και φυσικά στον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον οποίο καλούμε να μας στηρίξει κατά τη διάρκεια όλης της φετινής χρονιάς.

 

Follow Kifines