Το πρώτο που ανοίγει την όρεξη! (photos)


17 Oct 2014, 9:30 p.m. kifinescom

Πιστοί στο ραντεβού τους με την ιστορία, οι πετοσφαιριστές του Σάββα Σάββα έκαναν το καθήκον τους και με νίκη με 0-3 επί της Ανόρθωσης πανηγύρισαν τον πρώτο τίτλο Σούπερ Καπ στην ιστορία του Σωματείου! 

Η νίκη δεν ήρθε όσο εύκολα δείχνει το σκορ, αφού η Ανόρθωση ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε όλα τα σετ, όμως η δική μας ομάδα ήταν αυτή που είχε τον τρόπο για να τα πάρει όλα. 

Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα του Βόλεϊ για την δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Αθόρυβα και με πολλή δουλειά όπως διαπιστώσαμε και ιδίοις όμμασι όταν βρεθήκαμε στην προετοιμασία της ομάδας για το παιγνίδι, χτίζεται μια ομάδα που είναι ικανή να κτυπήσει το νταμπλ φέτος. 

Ο μεγάλος στόχος, αυτός της κατάκτησης του πρώτου Πρωταθλήματος, είναι ο διακαής πόθος όλων στο τμήμα. Μπορεί πέρσι να χάθηκε μέσα από τα χέρια μας, όμως φέτος όλοι έδωσαν όρκο ότι θα είναι ακόμη πιο αποφασισμένοι. Με τον σημερινό θρίαμβο και την κατάκτηση λοιπόν του πρώτου Σούπερ Καπ, άνοιξε η όρεξη όλων για την κατάκτηση και του πρώτου Πρωταθλήματος ! 

 

Follow Kifines