Προετοιμασίας συνέχεια για την ομάδα βόλεϊ


2 Oct 2014, 4:47 p.m. kifinescom

Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στην Ευρώπη.

Πέραν από το πρόγραμμα προπονήσεων, η ομάδα μας δίνει και φιλικά παιχνίδια, σε μία προσπάθεια να παρουσιαστεί έτοιμη σε όλους τους τομείς. Μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, το πρώτο στο στάδιο «Ελευθερία» με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας, την οποία κέρδισε με 3-0, ενώ κόντρα στην ίδια ομάδα εκτός έδρας πέτυχε άλλη μία νίκη με 3-1.

Τη Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου, υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τον Παφιακό, στο στάδιο «Ελευθερία», το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:00.

Επίσης, η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο 13ο τουρνουά «Ευάγγελος Φλωράκης», το οποίο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του αρχηγού του ΓΕΕΦ, Αντιστράτηγου, Γεώργιου Μπασιακούλη και του Δήμαρχου Πάφου, Σάββα Βέργα, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την μνήμη του αείμνηστου Ευάγγελου Φλωράκη.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη», το διήμερο 10-11 Οκτωβρίου 2014 και σ’ αυτό, πέραν από την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα συμμετάσχει η Ανόρθωση, η Νέα Σαλαμίνα και ο Παφιακός.

Την πρώτη μέρα του τουρνουά, την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει, στις 18:00, την Ανόρθωση, ενώ ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα, όπως και αυτού ανάμεσα σε Παφιακό και Νέα Σαλαμίνα, θα προκύψει ο αντίπαλος της ομάδας μας για το Σάββατο, 11 Οκτωβρίου.