Με τον κόσμο και τον Ποτέ στο πλάι της!


12 Dec 2014, 12:48 p.m. kifinescom

Μεγάλο παιγνίδι απόψε στο Ελευθερία για την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού υποδέχεται την ΑΕΚ Καραβά και με νίκη θα αναρριχηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην αποψινή δύσκολη προσπάθεια η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χρειαστεί τον κόσμο της στο πλευρό της ενώ όπως ενημέρωσε η επιτροπή πετόσφαιρας φιλοξενούμενοι στο Ελευθερία θα είναι αθλητές από όλα τα τμήματα του Σωματείου ενώ το παρόν του θα δώσει και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ποδόσφαιρου, Μίκαελ Ποτέ.

Ο Μίκαελ Ποτέ θα υπογράψει μάλιστα και μια φανέλα η οποία θα κληρωθεί διάλειμμα μεταξύ 2ου και 3ου σετ και θα δοθεί σε ένα τυχερό μέσα από κλήρωση των λαχνών εισφοράς που τιμόνται στα 5€.

Ανακοίνωση για τον αγώνα εξέδωσε η επιτροπή πετόσφαιρας την οποία παραθέτουμε πιο κάτω:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Σήμερα η ομάδα μας δίνει στην έδρα μας στο γήπεδο Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία στις 7 30 το βράδυ, ένα από τα πιο σημαντικά παιγνίδια της φετινής χρονιάς, εναντίον της πρωτοπόρου ομάδας της ΑΕΚ Καραβά. Με νίκη η ομάδα μας θα περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με στόχο να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος ,για να κατακτήσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας τον τίτλο της Πρωταθλήτριας.

Στον δύσκολο αυτό αγώνα η ομάδα μας θα έχει στο πλευρό της αθλητές από όλα τα Τμήματα του σωματείου μας(ποδόσφαιρο,μπάσκετ,φούτσαλ) με μεγάλο φιλοξενούμενο του τμήματος μας ,τον πρώτο σκόρερ του Κυπριακού Πρωταθλήματος,τον ποδοσφαιριστή μας Μικαέλ Ποτέ.

Καλούμε όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να παρευρεθεί απόψε το βράδυ στο γήπεδο για να βοηθήσει με θέρμη και πάθος τους παίκτες μας για να φτάσουν στην μεγάλη νίκη, πάντα μέσα σε σωστά πλαίσια αθλητοπρέπειας και σεβασμού προς τους αντιπάλους μας.

Οι πετοσφαιριστές μας ,κάθε βδομάδα, ιδρώνουν και τιμούν την ιστορική φανέλα του Σωματείου μας και σίγουρα με την δική σας συμπαράσταση θα φτάσουν στην πιο σημαντική νίκη της φετινής χρονιάς μέχρι τώρα.

Η τιμή γενικής εισόδου έχει καθορισθεί στα 5 Ευρώ ενώ θα κυκλοφορούν και λαχνοί οικονομικής ενίσχυσης του τμήματος μας προς 5 Ευρώ με δώρο μια φανέλα του Μίκαελ Ποτέ υπογραμμένη από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή μας.Η κλήρωση θα γίνει στο διάλειμμα μεταξύ 2ου και 3ου σετ.

Σας ευχαριστούμε πολύ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

December 2014

Σχετικά άρθρα

    Follow Kifines